2777
2789
عنوان

تفکیک زباله

192 بازدید | 13 پست

دوستان زباله های تر و خشک رو از هم تفکیک میکنید آیا؟ 

و زباله های خشک رو هم برحسب کاغذ و شیشه و پلاستیک و فلزی تفکیک میکنید؟ 

من فقط تر و خشک را تفکیک میکنم و درب بطری ها رو جدا میزارم که هزارتاش به نیازمندا یه ویلچر میدن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تفکیک تر و خشک

ولی خیلی ها همین کار ساده رو انجام نمیدن

این بنده های خدایی هم که زباله خشک جمع میکنن، تمام کیسه هارو پاااااره میکنن، میریزن تو کوچه خیابون، افتضاح مبشه همه جا

یه کیسه بزرگ بذارید بالکنی یا جایی که در معرض دید نباشه زیاد، زباله خشک رو بریزید اونجا ، یه روز در میون یا هفته دوبار بذارید کنار سطل زباله، ۵ دقیقه نمیشه یکی میاد میره بدون گثیف کاری

فقط تفکیک تر و خشک ولی خیلی ها همین کار ساده رو انجام نمیدن این بنده های خدایی هم که زباله خشک جمع ...

بله خیلی بده اینجوری

من سال اول ازدواجم یه مستند دیدم از زباله از اون موقع تفکیک میکنیم الان 6ساله

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
مواد قابل بازیافت رو جدا می کنم، اضافه غذاها هم فریز می کنم می برم روستا برای مرغ و خروسای یه خانوم

احسنت به شما

من نون خشک جدا  زباله بازیافتی جدا اخر هقته میدم بازیافتی زباله ترم جدا میذارم

احسنت به شما

جالبه ما اصلا دور ریز نان نداریم هرچی هم خرده ریز نان تو سفره باشه میریزیم پای پنجره برای کبوترا

خیس جدا  پلاستیک جدا  شیشه جدا  کاغذ جدا  نون خشک جدا

شما دیگه خیلی احسنت داری ❤️❤️❤️