2777
2789
عنوان

آموزش دلبری

376 بازدید | 24 پست

1_ همیشه به خودتون اهمیت بدید لازم نیس حتما هفت قلم ارایش کنی همینکه همیشه اراسته و مرتب باشی.. خوش بو باشی به بهداشت بدن و دهانت اهمیت بدی و... کافیه

2_ خودتو لوس کن مثلا گاهی بچگونه حرف بزن از چیزی ترسیدی ترستو نشون بده و بغلش کن وقتی برات هدیه میگیره نهایت ذوقتو نشون بده و ازش تشکر کن

3_ سعی کن بیشتر لباسای جذاب و دلبرونه بپوشی لباسای گشادو بزا برای وقتی که همسرت خونه نیس

4_ یه وقتهای براش برقص اکثر آقایون عاشق رقص خانما هستن

5_ ظرافت زنانه داشته باش کارای سخت و چیزای سنگینو دست نزن بزا خودش انجام بده

6_لبخند قوی ترین وسیله برای دلبری خانوم هاست پس لبخندو هیچ وقت فراموش نکن

(کدوم یکی از مواردو انجام میدی؟ 

از چه شیوه ای برای دلبری استفاده میکنی؟ برامون کامنت کنید) 

هام هام الان میخورنت

که چرا ما باید اینکارارو بکنیم

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من ترجیح میدم خودم باشم این روند خسته کنندست

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

مورد ٤ يني رقص انجام نميدم فقط و بميرمم نميكنم تا حالا نه جايي رقصيدم نه پيش كسي حتي شب عروسيم

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند