سلام خانوما
همین اول لطفا یه صلوات بفرستین برای همه اونایی که منتظر اولاد هستن و دعاکنیم ان شاالله همه خانومها به آرزوی مادر شدنشون برسن.
خدای مهربون دوتا دختر خوشگل بهم هدیه داده که با تمام دنیا عوضشون نمیکنم.لطفا کامنت نفرمایید که چرا قدر دختراتو نمیدونی یا چرا ۳تا بچه میخوای همین دوتا بسه و یا چرا پسر میخوای چون من هم قدر دخترامو میدونم هم خودم و همسرم بچه زیاد دوس داریم و از اول ازدواجمون باهم قرار ۴تا بچه داشتنو گذاشتیم ۲تا دختر و دوتا پسر حالا اگر جای دوتا دخترام پسر داستم الان برای تعیین جنسیت دختر اقدام میکردم پس نگاه من فقط جنس پسر داشتن نیست خواسته من داشتن هم دختر و هم پسره.پس ممنون از شما که درک میفرمایید سلایق مختلفو و احترام قائل میشید.
منو همسرم برای فرزند سوممون خواستیم اقدام کنیم که تصمیم گرفتیم با خواست خدا از طریق تعیین جنسیت با ای وی اف یه برادر هم برای دخترامون بیاریم.
پارسال یعنی مرداد ماه سال ۹۹ در بیمارستان صارم بادکتر کتایون صادقی یکبار پانکچر شدم که با تخمدان پلی کیستیک که داشتم ۱۲تا تخمک ازم کشیدن و ازشون ۸تا جنین حاصل شد چون احتمال هایپرشدنم بود جنینام فریز شد و قرار شد روز دوم دومین پریودم برم برای انتقال جنین و اوایل مهرماه بود که انتقال داشتم.
یک روز قبل از انتقالم جنین هان ذوب شدن که به من گفتن ۵تاش سالم بوده و رفتن آزمایشگاه ژنتیک برای تعیین جنسیت که ازشون یک جنین پسر گرید a بهم انتقال دادن.روز ۱۵ انتقالم رفتم آزمایش بتا که منفی بود و دو روز بعدم تکرا کردم بازم منفی بود.
ولی من ناامید نشدم و برای بار دوم و با تغییر پزشک و بیمارستانم تصمیم گرفتم برای بار دوم هم برم انتقال و تعیین جنسیت انجام بدم.اینبار تصمیم گرفتم برم کلینیک نیکان پیش خانوم دکتر ساغر صالح پور.
با ویزیت اولم خانوم دکتر که اصلا موافق تعیین جنسیت نیستن سعی داشتن منو منصرف کنن ولی من تصمیممو گرفته بودم و از خانوم دکتر خواستم برام دستور تشکیل پرونده بدن و ایشونم پذیرفتن.
اینبارهم مپله دفعه قبل ۱۲ تا تخمک داشتم که ۶تا جنین سالم حاصل شد و یک جنین پسر داشتم که بعد دوماه از پانکچرم روز ۳۰ اردیبهشت جنینمو انتقال دادن برام.
۳ روز اول کامل استراحت کردم و جز دستشویی و نمازم که روی صندلی میخوندم از جام بلند نشدم از روز ۳ تا امروز که روز ۶ انتقالم هست استراحت نسبی دارم و منتظر که این روزها بگذره و جواب آزمایش مثبتمو بگیرم ان شاالله.