کلی هم بهش پیامای که برات مهم نیستم و اینا دادم اصلا جوابمنداد
سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظمدهندهها، جامدادیها و کیفهای لوازم آرایش دستساز درست میکنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو میکنم تا با همین دستهای هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانوادهام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباسهای کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت میکشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما میدید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم میرسه و باعث میشه لبخند رو لب بچههام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا میخواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچههام فرصت شادی میدید.https://eitaa.com/arthonardast
💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن 📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظمدهندهها، جامدادیها و کیفهای لوازم آرایش دستساز درست میکنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو میکنم تا با همین دستهای هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانوادهام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباسهای کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت میکشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما میدید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم میرسه و باعث میشه لبخند رو لب بچههام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا میخواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچههام فرصت شادی میدید.https://eitaa.com/arthonardast
منم کسی رو اینجا ندارم تنها و دور از خانواده ام هیچ کسی رو ندارم خیلی دلم گرفت کلی گریه کردم اما هنوزم آروم نیستم شوهرمم نیومده بحساب رفت واسه خونه وسیله بگیره از اونجا رفته پیش دوستاش نیومده و منم همچنان گرسنه تو خونه منتظر بودم غذا بیاره اما نمیاد هنوز
من ناراحتم خیلی شوهرم رفته بیرون با دوستاش به منم اصلا نمیگه کجا میره با پسر کوچولوم تو خونه ام تنها ...
منم الان دقیقا دلمواسه همین گرفته دلممیخواد خرخرشو بجوموای خیلی ناراحتمخیلی عصبانیم حتی با پسرمم با بداخلاقی جواب میدم اونممیگه چرا عصبانی هستی میخوای برات گل بیارم تا دیگه عصبانی نباشی ۶سالشه هعی بخدا بچه ۶ساله فهمش بیشتر از اونه
از پدرتون بخوایت دعا کنن برای ارامش روحتون واینکه چشمتون به حقایق این دنیا باز بشه
اینقد قوی بشین که واقعا هرچیزی بهمتون نریزه
💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن 📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
منم کسی رو اینجا ندارم تنها و دور از خانواده ام هیچ کسی رو ندارم خیلی دلم گرفت کلی گریه کردم اما هنو ...
منم شوهرمبا این سوپری سر کوچه دوست شده میره تا ساعت یک شب کمکش میکنه بدون حقوقی هیچی رفاقتی یه سری سرزده رفتم ببینمچیکار میکنه داشت ساندویچ میخورد ..