2821
2789

من مارک دپی استفاده میکنم خارش و اینا بعد اصلاح داره مثل تیغ و تاثیری در دیرشدن رشد مو و... نداره میگن به تدریج ریشه مو رو سست می‌کنه که به نظرم بیشتر برای کسی خوبه از همون اول استفاده کرده باشه من که تابستون میرم لیزر خودمو راحت میکنم و اینکه مثل تیغ پوست رو تیره نمیکنه 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من استفاده کردم نه موهاتو زیاد میکنه نه هیچی خیلی خوبه.برا بدنمم مو بر استفاده کردم ولی راضی نبودم.چون اون موق که خریدم حدود سی اینا بود.بعد ی تیوپش برا کل بدنت میزنی و تموم میشه.نمیصرفه هر سری سی و خورده ای بدی.ولی برا صورت خوبه ی تیوپ تا چند بار میمونه

من مارک دپی استفاده میکنم خارش و اینا بعد اصلاح داره مثل تیغ و تاثیری در دیرشدن رشد مو و... نداره می ...

باعث نمیشه موها ضخیم تر و بیشتر و سیاه تر شن؟قیمت این مارکی که شما استفاده میکنین چنده؟

من استفاده کردم نه موهاتو زیاد میکنه نه هیچی خیلی خوبه.برا بدنمم مو بر استفاده کردم ولی راضی نبودم.چ ...

من واسه بدن استفاده کردم اصلا موهامو نکند، هرچقدر تلاش کردم نشد☹

من واسه بدن استفاده کردم اصلا موهامو نکند، هرچقدر تلاش کردم نشد☹

یه کوچولو بیشتر بزار بمونه نزار ولی زیاد باشه

بعد کرم قشنگ مثل ژیلته.انقدر ساختمان مو رو سست میکنه تا وقتی که کاردک رو از قسمت یکم تیزش رو پوستت میکشی دقیق از همون جا مو قطع میشه.