2777
2789
عنوان

وقتی باردار میشی که بیخیالش بشی

112 بازدید | 8 پست

سلام. من دو سال اقدام بودم برای بچه دوم. چون سیکل های نامنظم هم دارم هر ماه احتمال بارداری میدادم، هر ماه چندین بی بی چک و استرس تا اینکه... تا اینکه بیخیال شدم. شروع کردم به درس خواندن برای کنکور و این ماه در حالی که اصلا تمرکزم روی بارداری نبود باردار شدم. با اینکه اصلا علائم ندارم. بعلاوه سه رو مونده به پریودی اقدام داشتم و اصلا منطقا نباید اتفاق می افتاد. سه بار هم بی بی چک زدم منفی بود. ولی امروز جواب آزمایش خون آمد مثبت بود. همه اون ماه هایی که باردار نبودم همه علائم رو احساس میکردم. حتی دهنم زخم میشد اینترنت سرچ میکردم از علائم بارداری بود. خودتون میدونید چقدر امید کاذب و نا امید شدن آدم اذیت میکنه. اومدم بهتون بگم اولا از همه یک سرگرمی ادامه دار و هدف دار و آینده دار برای خودتون ایجاد کنید تا ذهن بیکار نباشه. بعد هم اصلا بی‌خیال این علائم بشید. این ها یا توهم هست یا همیشه خانم ها دارند. تو زندگی ات بکن. وقتش برسه باردار میشی. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792