2821
2789
عنوان

دلم گرفته

975 بازدید | 4 پست

شوهرم بچه مو گذاشته خونه خواهرش لج کرده با من میگه تا طلاقت ندم بر نمییگرده خونه دلم واسش تنگ شده نمیدونم شام خورده یا نه الهی مادرت بمیره لطفا نپرسید چی شده تاپیکای قبلم گفتم بهم گفت خونه رو جمع و جور کن میارمش که نترسه خونه را ببینه با وضع بدی که داشتم همه کارارو کردم ولی حالا میگه نمیارم از اون ور خواهرش زنگ زد نمیدونم گفت بچه کجاش چی شده شوهرمم هی میگفت هیب نداره میام حالا دارم دیوونه میشم اومدم تو اتاق گریه میکنم عین خیالش نیست رفته تو گوشیش میخنده همش دوست دارم خفه ش کنم 

عزیزم الان شوهرت افتاده رو لج

میخواد اذیتت کنه

ان شاءالله خودش سرعقل میاد درست میشه

نگران نباش

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

محلش نده

گریه نکن

پاشو بخودت برس بزن بیرون بگو میرم پیاده روی خودتو خوشحال نشون بده اصرارم نکن بیارش اصلا 

میدونم سخته خودم مادرم ولی نباید نقطه ضعف بدی دستش ک تا تقی به توقی خورد ازارت بده با ضعفت

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

محلش نده گریه نکن پاشو بخودت برس بزن بیرون بگو میرم پیاده روی خودتو خوشحال نشون بده اصرارم نکن بیا ...

نمیزاره بیرون برم که نرم سراغ پسرم بعد روم نمیشه با این قیافه برم بیرون