2777
2789
عنوان

تاپیک مسیحی هستم

3611 بازدید | 13 پست

واقعا چجور از همون اول ک منکر خدا و پیامبر(ص)شد نترکوندین تاپیکو منتظر شدین ک ب انحراف ببره تبلیغ الکی کنه 

بعدم اون خانوم بگه واقعآ مسلمونا دنبال شرن 

و ب هدفی ک تو ذهنشونو ی سریا رو بکشن 

چون خیلیا تو این سایت کم سن و سال هستن و زود منحرف میشن 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

اما من از همون قدیم دوست داشتم مسیحی میبودم اما حیف که مرتد حساب میشم 

پس دین من انسانیته

ربپ ممنوع🤨

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونو نخوندم ولی ادمی ک منکر خدا بشه مسیحی نیس مسلمون نیس یهودیم نیس کلا آتئیسته😐

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
دوستان ادامه ندید بحث رو چون ممکنه بازم به دعوا ختم بشه🤐 استارتر عزیز اگه ممکنه شماهم تاپیکتون زو ...

من خودمم خوشم نمیاد تاپیک بزنم راجب تاپیک کسی یا کاربری 

ولی این یکی واقعا زور داشت

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

مسیحیا که منکر خدا نیستن

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

منم فقط خوندم و چیزی ننوشتم ! 

استارترش زیرکانه اسلام و قرآن رو نفی کرد و وقتی جواب شنید بازم با کلمات عوام فریبانه و هم نوع دوستی سعی کرد خودش و مسیحیان رو مظلوم جلوه بده ! 

مسیحیا که منکر خدا نیستن

ولی ایشون بود 

مدام دم از انسانیت میزد و خودشو خوب جلوه میداد ک خام بشن بقیه 

میگفت عیسی مسیح خداس 

و میگفت فقط عیسی مسیح و قبول دارم 

منم فقط خوندم و چیزی ننوشتم !  استارترش زیرکانه اسلام و قرآن رو نفی کرد و وقتی جواب شنید بازم ...

قشنگ‌هدفش مشخص بود 

بچه ها بیخیال کاری به عقاید هم نداشته باشیم مهم اینه همه ما انسانیم و خدای همه ما هم یکیه بیخیال این ...

بله حرفتون درسته 

ولی نباید بی احترامی میکرد

منم فقط خوندم و چیزی ننوشتم !  استارترش زیرکانه اسلام و قرآن رو نفی کرد و وقتی جواب شنید بازم ...

عزیزم یه سوال شما چجوری تاپیک های جدید که کاربرا میزنن براتون بالا میاد؟؟من هیچ نوتیفیکیشن نمیاد