2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 90 پست
خوشی زده زیر دلت. خوب بود همه ی فامیلاش درست حسابی بودن اما خودش آدم نبود

نه هردو رو باهم میخواستم😓

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
خداراشکر کن شوهرخوبی نصیبت کرده فامیل شوهر میخوان چه گلی بسرت بزنن 

شکر

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشی زده زیر دلتا! الان فامیلای خودت معروفن چه گلی به سرت زدن!

احساس شان بالایی دارم😅

گیرم پدر تو ‌بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل بینشت رو عوض کن کوته بین نباش

اخه ادم وقتی اطرافیانش همشون شان اجتماعی بالایی داشته باشن حس خوبی بهشون دست میده

پس طلاق بگیر

🙁🙁🙁

چشم😟

چشمت بی بلا عزیزم به خدا من آدمایی رو میشناسم که حاضرند شوهرشون بچه پرورشگاه باشه اما اخلاقش نصف اخلاق شوهر تو باشه اگه خودش بد باشه هزار هزاری فامیل داشته باشه دردی از تو دوا نمیشه الهی که بهترین ها در انتظارت باشه

من مادر یک پسر دیابتیک هستم و در حال حاضر تنها ارزوم پیدا شدن درمان قطعی دیابت است تا از تزریق انسولین راحت بشیم بچه طفل معصومم سوراخ سوراخ شده  😭😭😭😭ای کاش اگه ۱روز از عمرم مونده باشه ببینم که درمان دیابت پیدا شده میشه واسه شفای پسرم یه حمد مهمونم کنین دعا کنین زودتر خوب شه 🙏🙏🙏 😔😔😔 اگه کسی در مورد درمان دیابت یا هرچیزی اطلاعاتی داشت به من بگه ممنون میشم هر عمل کز خیر و شر از ادمی سر میزند ان عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند👌👌👌👌 میشه مو رنگ کرد میشه چشم رو لنز گذاشت میشه لب رو پروتز کرد حتی میشه هیکل رو هم درست کرد اما لامصب این قد بلند دست نیافتنی است پس به افتخار ما قد بلندا 💃💃💃💃 پسرم و همسرم شما تنها دلیل حال خوب منین 😍😍😍😍 👏👏👏👏 ادم های با منطق ضعیف با من بحث نکن  و در اخر در خواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
😐😐😐😐وا این دیگه چه دلیلیه خدایی

مهم نی؟

هر کسی در حد خودش قابل احترامی.بلخشید

متوجه نشدم.یعنی چی گلم

چجوری با تو ازدواج کرده پس؟بیچاره! من اگه جاش بودم زنیو که به فکر بقیس نه عشق خودش انقدر اذیت میکرد ...

چون دخمل خوبی بودم خخ.نه خوب ادم وقتی میبینه یه خونواده سرشناسی اطرافش داره حس خوبی میگیره

مهم نی؟

چرا باید مهم باشه واقعا ؟ 

نمیدونم والا برای من مهم نیست

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
خدایایکی ازهمبنا لدفن

ان شاالله همسری خوب خوب خوبتر ازشوهر من

من نصف فامیلای بابام دکتر و مهندسن فامیلای مامانم لاکچری و تهرانین چ گلی زدم به سرملت!؟بچسب به زندگی ...

چندتاشونو بفرس بشن فامیل ما خخ