من شوهرم خیلی پسرخوبیه سالمه بااخلاقه.مومنه.مسولیت پذیره بادرکه باگذشته خانم دوسته.توهرکاری مشورت میکنه بامن بدون من اب نمیخوره.ادم دست به خیری هست خلاصه پسر خوبیه.اینا روواقعا داره ها بزرگ نمایی نمیکنم.اما یه فامیل درست درمون نداره که من باافتخار بگم این فامیل شوهرمه.ناراحتم.من خودم ازهر طرفی ببینی فامیلام معروف وکاره این اما اینا ...
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
اثری نداره تو مثلا اینده بچه ام که افتخار کنه فلانی فامیلشه؟
وااااااات ؟😐پشم ام
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
پنج تا برادر شوهر دارم همه زن دوست اقا کاربدست و از رجال ....ولی متاسفانه شوهرم معتاد بددهن وشکاک... ...
نه هردو رو باهم منظورمه
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
عزیزم بیکاریا بخودت افتخار کن نه فامیل شوهر یا خودت
به نظر من هم خیلی مزخرفه که بعضیا فکر میکنن چون شوهرشون یا فامیلاشون خوبه یا خوشگل و پولداره چیزی به ارزش های خودشون اضافه میشه. اینجور آدما انقد احساس بی ارزشی دارن که فکر میکنن شوهر و فامیل کلاس دار ارزش اونا رو بالا میبره ولی در اصل فقط خودش رو داره کوچیک میکنه
بچت افتخار کنه به فامیل😂 نترس منه دهه هشتاد و متولدین بعد من اکثرا از فامیل فرارین همون نباشه بهتر ...
جدی خخ
به نظر من هم خیلی مزخرفه که بعضیا فکر میکنن چون شوهرشون یا فامیلاشون خوبه یا خوشگل و پولداره چیزی به ...
اره بابا بعدش اصلا زمانه جوری شده خواهر یرادر باهم کار ندارن چه برسه فامیل
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
به نظر من هم خیلی مزخرفه که بعضیا فکر میکنن چون شوهرشون یا فامیلاشون خوبه یا خوشگل و پولداره چیزی به ...
سپاس از جواب کوبنده ات😅
😂😂 ولی راستش خوب نیست ی ادم خوبو بخاطر خانوادش بد بدونی سعی کن توجه نکنی به این موضوع
چشم