2777
2789
عزیزم سرکه سیب چربی میسوزونه غدا کم تر بخور روزی عصر یدونه سیب بخور از برنج نون و سرخ کردنی ها دوری ...

امتحان کردم ولی نتونستم جلو خودمو بگیرم اراده ندارم 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امتحان کردم ولی نتونستم جلو خودمو بگیرم اراده ندارم 😔💔

پس بیخیال گلم.... اشکال نداره که چاق نیستی بیخیال حرف مردم مگه تو چن بار میخای بدنیا بیای والا😁

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    
عزیزم منم اضافه وزن دارم ده کیلو خیلیم باباش ناراحتم ولی هرموقع گشنم میشه چوب دارچین میخورم تاحد زبا ...

چوب دارچین رو چطوری میخوری دارچین یه طمعی شبیه تلخ داره 😬

پس بیخیال گلم.... اشکال نداره که چاق نیستی بیخیال حرف مردم مگه تو چن بار میخای بدنیا بیای والا😁

همینجور پیش برم میترشم 😐😂

تو بدسنیم باید حداقل ۲۰ کیلو کم کنم 

هووفف ولی ارادش نیست تا ۲ کیلو کم میکنم رژیم میولم :/

اول به این نتیجه برس که برای خودت میخوای لاغر شی یا حرف مردم اگه بخاطر حرف مردمه ک بهت بگم هرروز یچیز مد میشه یه روز لاغری مث باربی یه روز توپری و چاقی ولی اگه برا اینکه اندام خودتو دوست نداری ومیخوای به هیکل متناسبتری برسی پس بسم الله

رژیم غدایی منطقی با یه دکتر خوب بگیر ورزش قدرتی انجام بده که اندامت رو فرم بیاد به پوست وموت برس اصن آدم به خودش میرسه کلی انگیزه میگیره وقتی نتیجه رو میبینی کلی شاد میشی

با کسیم رل بزن که اعتماد بنفستو ببره بالا نه اینکه هرروز یه ایرادی ازت بگیره این چه رابطه ایه ک هی آرامشتو بهم میزنه ناسلامتی همدمت شده که بهت انرژی مثبت بده:/