2777
2789
عنوان

فلج و زندگی دیگه..

345 بازدید | 30 پست

خانما تا الان شنیدین عمل قلب باعث فلج شدن بیمار میشه؟

اصلا فلج راه درمانی دارد💔🙃

منم دارم خودمو واسه یه زندگی مجسمه خاطر میکنم تا نمیرم چیکار کنم که بجز این راه حل دیگه ای ندارم💔😖سخته بخدا یه زندگی قشنگرو تموم کنی 

یعنی چی

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میخوای قلبتو عمل کنی وفکر میکنی فلج میشی؟چه ربطی داره خب

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
یعنی میخوای قلبتو عمل کنی وفکر میکنی فلج میشی؟چه ربطی داره خب

من ربطشو نمیگم خود عملم عمل عروق قلب بعد هرجا میرم میگن این عمل باعث فلجت میشه وفقط همین راه حل هس😖

چ ربطی به فلج شدن داره عزیزم؟ 

راستی مادر منم عمل داره

https://chat.whatsapp.com/DlsPLKq6j5aABepshImZzY

لینک ختم صلوات برای شفا بیماران و حاجت روایی بیاین اگر میخواین 

راستی مشکل قلبت چیه

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست😍برای حاجتام لطفا یه دونه صلوات بفرستید🌼
چ ربطی به فلج شدن داره عزیزم؟   راستی مادر منم عمل داره https://chat.whatsapp.com/DlsPL ...

قبلا اشتباهی قرص خوردم بعد همه عروق قلبم با این مواد قرص خراب شدن اتساع عروق قلب حمله قلبی رخ داد ،اینا همش من دختر ۱۵ساله رو تحمل کردم😖تا اینکه گفتن اینطور بمونی عروق قلبت خود به خود منفجر میشن میمیری تنها راهش عمل کردن اونم فلج میشم ۱۰۰درصد

من ربطشو نمیگم خود عملم عمل عروق قلب بعد هرجا میرم میگن این عمل باعث فلجت میشه وفقط همین راه حل هس😖

اخه اصلا منطقی نیس بخوای قلب یکیو درست کنی بزنی فلجش کنی شاید احتمال داره یا مثلا فلج موقتی داره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
قبلا اشتباهی قرص خوردم بعد همه عروق قلبم با این مواد قرص خراب شدن اتساع عروق قلب حمله قلبی رخ داد ،ا ...

عزیزم غصه نخور دکترا ک خدا نیستن خدا هر چی بخواد اون میشه از خدا فقط بخاه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست😍برای حاجتام لطفا یه دونه صلوات بفرستید🌼
اخه اصلا منطقی نیس بخوای قلب یکیو درست کنی بزنی فلجش کنی شاید احتمال داره یا مثلا فلج موقتی داره

فعلا هر جا رفتن گفتن صدرصد فلجت حتمیه😔😖خواهشا برام دعا کنید اسمم یاسمین دختر زینب بخدا فقط۱۵سالمه آدرس دکتری چیزی بلد نیستین که خوب خوب باشه

فعلا هر جا رفتن گفتن صدرصد فلجت حتمیه😔😖خواهشا برام دعا کنید اسمم یاسمین دختر زینب بخدا فقط۱۵سالمه ...

من  دکتر نمیشناسم ولی حتما دعا میکنم تو هم انقدر ناامید نباش،خدایی هم هست.