بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
یعنی میخوای قلبتو عمل کنی وفکر میکنی فلج میشی؟چه ربطی داره خب
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
چ ربطی به فلج شدن داره عزیزم؟ راستی مادر منم عمل داره https://chat.whatsapp.com/DlsPL ...
قبلا اشتباهی قرص خوردم بعد همه عروق قلبم با این مواد قرص خراب شدن اتساع عروق قلب حمله قلبی رخ داد ،اینا همش من دختر ۱۵ساله رو تحمل کردم😖تا اینکه گفتن اینطور بمونی عروق قلبت خود به خود منفجر میشن میمیری تنها راهش عمل کردن اونم فلج میشم ۱۰۰درصد
من ربطشو نمیگم خود عملم عمل عروق قلب بعد هرجا میرم میگن این عمل باعث فلجت میشه وفقط همین راه حل هس😖
اخه اصلا منطقی نیس بخوای قلب یکیو درست کنی بزنی فلجش کنی شاید احتمال داره یا مثلا فلج موقتی داره
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
فعلا هر جا رفتن گفتن صدرصد فلجت حتمیه😔😖خواهشا برام دعا کنید اسمم یاسمین دختر زینب بخدا فقط۱۵سالمه ...
من دکتر نمیشناسم ولی حتما دعا میکنم تو هم انقدر ناامید نباش،خدایی هم هست.