2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

127 بازدید | 16 پست

قسمت اون پسر دوچرخه سواری ک تصادف کرده بود رو دیدین؟

ب نظرتون چرا جون کندنش انقدر سخت بود؟

چرا اعضای بدنش رو جایی میدید ک بهش تعلق خاطر داشت؟

مثلا صورتش رو توی آرایشگاه همیشگیش دیده بود ..

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من حس کردم به خاطر غرور برا قیافه و ظاهر خوبش البته فقط حس منه ها شاید اشتباه کنم یا بد برداشت کرده باشم

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
الان کسایی ذهنشون بستس میان برای هدایت

اومدن

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
روزها و ساعات پخشش را میگی؟کدوم شبکه؟

ماه رمضون هر روز میداد.الان جمعه ها ۱۱ شب.تلویبیون ببین برنامه هاشو

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
من فکرمیکنم به خاطرهمون دلبستگی زیادش به قیافش بودمیخواستن غرورش روبشکنن البته نمیدونم بازم آدم میتر ...

خدا کنه تاپیکم قضاوت تلقی نشه ولی فکرم رو مشغول کرد