2777
2789
عنوان

خواهرم امروز حرفای بدی بم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشو، اینقدر دوستت داره که داره برای تو پول میده، پس یا اصلا ازش نگیر یا وقتی میگیری ببین کفه ...

درسته پس میگید چ واکنشی نشون بدم یا اصلا برا تولد شوهرم نگیرم

چرا پرسید چی میخری؟ میخواست یه دستی بزنه؟؟

میگفتی از پول شما نیست

شوهرت نمیگه پول از کجا برای مخارجت میاری؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

اره کار میکنه  ولی حقوقش کمه اره اخلاقش خوبه

پس اگر شوهرت خوبه وکارمیکنه دیگه تز خواهرت پول قبول نکن...اینجوری عزت شوهرتم میبری زیر سوال چون خواهرت منت میزاره....وگرنه که وقتی کمک میکنه دیگه نباید بپرسه چطوری وکجا خرج کردی ...چیزی هم به خواهرت نگوکه ناراحت بشه وقدرناشناسانه برخورد نکن.

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
چرا پرسید چی میخری؟ میخواست یه دستی بزنه؟؟ میگفتی از پول شما نیست شوهرت نمیگه پول از کجا برای م ...

میخواد خودشم برا همسرم کادو بخره 

نه شوهرم هیچوقت نمیپرسه 

اره کار میکنه  ولی حقوقش کمه اره اخلاقش خوبه

میتونه از دوست داشتن زیادش باشه    و اینکه غصه میخوره برات و دلش میخواد چیزایی که دوست داری رو برای خودت بخری  نه دیگران حتی همسرت 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم