2821
2789
عنوان

تبعیض جنسیتی

131 بازدید | 6 پست

من خودم مخالفم رو نظرمم تعصبی ندارم نظر قانع کننده ای ببینم تغییر نظر میدم فقط میخوام نظر شمارو بدونم فقط نه فحش بدین نه توهین فقط خیلی محترمانه بگید چرا مخالف یا موافق اینم عکس سالن ناخن مردان در اصفهان

موافق. چون یه آدم حق داره هرجور که دلش میخواد زندگی بکنه حتی اگه یه مرد بخواد لاک بزنه کاریه که خودش دوست داره انجام بده.

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت...من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش... هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت...همه کس طالب یارند چه هشیار چه مست... همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت...💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمی دونم به نظرم هرکی حق داره برا زندگیش تصمیم بگیره ولی خودم نمی پسندم یه نظرم آذم کاری بکنه که بهش بیاد جذاب تره 

شاد باشید و برقصید و عاشق باشید که حرف هیچ کسی ارزش نابودکردن زندگیتونو نداره💜

زیبایی رسیدن حق تمام موجودات چه انسان چه حیوان ما به این دنیا اومدیم زندگی کنیم با عشق لدت کارای که دوس داریم بنظر من چیز عجیبی نیست خیلی هم خوب من خودم خیلی دوس دارم همسرم به خودش برس اگر به تبعیض باشه الان مد شده دماغ عمل کردن کامپوزیت اونارو باید انجام ندن دیگه 

یعنی مرده ناخنای مردا رو لاک میزنه الان؟

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم