2777
2789
عنوان

نگین 70بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 36 پست
من داشتم میخوندم خوابم برد بلند شدم دیدم ترکیده راست گفته بود؟نامزدش واقعا فوت شده؟

اره ..................................فیلم گرفت فرستاد از خودش منم دیدمش حرفاش راست بود..........................................چقدر قضاوتش کردن باهاش دعوا کردن.....................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=192183319]نگین جان من حرفاتو باور کردم خدا بهت صبر بده  و ایشونم خدا رحمتشون کنه ولی تو عکسی که دادی اس ...[/QUOTE]

بقران دینم دراومد بس این موضوع رو گفتم 

قبر دو طبقس علی اسم بابابزرگشه 

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

نفرینمم از ته دلمممم بود الهی ب حق دل شکستم عزیزشون اونمممم جوون بره سینه قبرستون

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
نفرینمم از ته دلمممم بود الهی ب حق دل شکستم عزیزشون اونمممم جوون بره سینه قبرستون

واای من این تاپیک فقط برای این موضوع زدم خیلی دلم میگیره ازاین حرفا نفرین بخدا خوب نیست.... 

اونم یه اشتباه کرد انسان خطاکاره

شما متن بالا رو بخون شاید ارمترشدین

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
واای من این تاپیک فقط برای این موضوع زدم خیلی دلم میگیره ازاین حرفا نفرین بخدا خوب نیست....  ا ...

گوه خورد اشتبا کرد وقتی من هنه جوره ثابت کردم.فقط میخاس خودی نشون بده من نمیگذرم 

نگو اینجوری میدونم شرایط سخته اما چون اینجا دروغ زیاد دیدن احساسشون زیاد به بازی گرفته شده بی اعتماد شدن 

بذار روحساب این 

نفرین نکن دخترم حرفتو پس بگیر 

اره کارشون اشتباه بوده واقعا حتما الآنم از شرمندگیشونه که چیزی نمیگن همین که شرمنده تو و بقیه شدن بسشونه بماند که گناه تهمتم متحمل شدن .

نفرین بار منفی داره آروم ترت که نمیکنه بدار بی قرارت میکنه.

گوه خورد اشتبا کرد وقتی من هنه جوره ثابت کردم.فقط میخاس خودی نشون بده من نمیگذرم 

اونی ک تاپیک زد رو میگی عکساتو پاک کرد معذرت خواهی کرد یا ن 

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

نگو اینجوری میدونم شرایط سخته اما چون اینجا دروغ زیاد دیدن احساسشون زیاد به بازی گرفته شده بی اعتماد ...

با جمله اخرتون خیلی موافقم نگین تو ببخش ارمترهم میشی کاری با حرفای کاربرای دیگه هم نداشته باشه 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
نگو اینجوری میدونم شرایط سخته اما چون اینجا دروغ زیاد دیدن احساسشون زیاد به بازی گرفته شده بی اعتماد ...

حالم خیلی خرابه بخدا خودم داغون بودم اینام بدتر کردن حالمو ب نی نی یار گفتم لغوم کنه

اونی ک تاپیک زد رو میگی عکساتو پاک کرد معذرت خواهی کرد یا ن 

نکرد ن من نفرین کردم ایشالا ب همین زودی داغ عزیزش بیوفته گوشه دلش 

@000شاپرک000  

حرفم یادت بمونه

این کاربر خیلی بی ادب هست تا یک جمله مخالفش بگی شروع میکنه فحاشی 

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
حالم خیلی خرابه بخدا خودم داغون بودم اینام بدتر کردن حالمو ب نی نی یار گفتم لغوم کنه

عزیزم میدونم سخته واقعا 💚

اما حرفتو پس بگیر 

کار خوبی می‌کنی جو اینجا خوب نیست به تاپیک آخر بزن بزار شرمندت شن اونایی که تهمت زدن 

نفرینتم پس بگیر 

و برو یه مدت آرومتر میشی💚