2777
2789
عنوان

نگین 70بیا

1095 بازدید | 36 پست

نگین خانوم من تا الان داشتم خاموش میخوندم تا این که شما اون نفرین رو کردین و من تمان بندم لرزید شما که داغ عزیز دیدین میدونیدچقدر سخته کمتراز سنی هستم که بخوام نصیحت کنم اما بهتره که شما ببخشین تا به ارامش برسین حتی با این کار شاید عشقتونم ارم باشه مطنین باشین با اون تاپیک زدن و4تا حرفای الکی تو فضای مجازی ارامش روح عشقون بهم نمیخوره.. ❤️

پ. ن. خواهشن بعضی از کاربراهم مته به خشخاش نشین... 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نگین70    ‍

اینکه نگین نیست اشتباه تگ کردی..................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
@نگین70    ‍

نگین جان من حرفاتو باور کردم خدا بهت صبر بده 

و ایشونم خدا رحمتشون کنه

ولی تو عکسی که دادی اسم رو قبر علی نوشته شده بود

قصد جسارت ندارم منظورم اینه شاید تو شناسنامه مثلا علی هستش

فقط خواستم بپرسم

نگین جان من حرفاتو باور کردم خدا بهت صبر بده  و ایشونم خدا رحمتشون کنه ولی تو عکسی که دادی اس ...

علی پدر بزرگ عرفان هست 

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 
خب تو تگش کن من نمیدونم. 

نمیشه تگش کرد  ............................. 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
نگین جان من حرفاتو باور کردم خدا بهت صبر بده  و ایشونم خدا رحمتشون کنه ولی تو عکسی که دادی اس ...

علی اسم پدربزرگ عرفانه قبر دو طبقه بوده 

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍