2777
2789
عنوان

سگ نجسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 48 پست
نه چرا غسل کنی؟؟ مگه دستت خونی میشه غسل میکتی؟؟ فقط دستتو بشور

مامانم میگه غسل باید کرد یعنی بشورم نماز بخونم نمارم. قبوله؟

یه صلوات می‌فرستی جهت حاجت رواییم😘

قرآن که کتاب احکام نیست که توش اومده باشه حالا برخی مسایل شرعی مثل حجاب و جهاد و خرید و فروش و غیرهتو قرآن بهش اشاره شده نه اینکه کل احکام اونجا باشه که بخوایم بهش استناد کنیم. از نظر خداوند تمام مخلوقات خوب و مفیدند اما انسان بنا به حکم دینش گوشت برخی رو نباید مصرف کنه مثل خوک  و برخی حیوانات هم یاد نباید باهاش در ارتباط نزدیک مثل سگ شاید یک دلیلش ناقل بیماری بودن باشه و دلیل های دیگه برمیگرده به حکمت خدا. و الا سگ برای نگهبانی مشکل شرعی نداره ولی بخوای دست بزنی یا بغل کنی عرقش نجسه و باید خودتو تطهیر کنی!!!  حالا خودت میدونی که حکم خدا برات مهمتره یا خواسته دلت!؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مبحثی داریم به نام «عین نجس» یعنی هرچه‌قدرم طاهرش کنیم، پاک نمی‌شه

۱۰ چیز در اسلام عین نجس هستن و اگر با اشیا پاک برخورد کنن درصورت وجود رطوبت، شی پاک رو نجس می‌کنن.

اگر دستتون خیس باشه یا عرق کرده باشه، لمسش کنید، دستتون نجس می‌شه.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
خدایی که آخوندا کردن تو کلمون از بچگی 

پس برو تحقیق کن بفهم خدای واقعی چجوری

دستوراتش چیه

چه کارهایی رو گفته انجام بدیم 

به جای اینکه به خاطر حرف بقیه چیزایی‌ که واقعا خدا گفته هم باور نداشته باشی 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
قرآن که کتاب احکام نیست که توش اومده باشه حالا برخی مسایل شرعی مثل حجاب و جهاد و خرید و فروش و غیرهت ...

ححکم خدا بعدش بخوام تمیز بشم مثلا سگ رو نازش کنم باید غسل کنم؟

یه صلوات می‌فرستی جهت حاجت رواییم😘

اینو یه سری از آدم ها میگن 

اتفاقا تو دین کلی به غذا دادن و کمک کردن تامید شده 

به کسب علم تاکید شده 

بهتره در مورد هر دو تحقیق میکردی شما بعد 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
گوشت انسانم حرامه  چطور دلتون میاد به این حیوون دوست داشتنی بگین نجس

مگه ما ازخودمون میگیم؟؟؟

تو احادیث گفته شده

حتما هم یه دلیلی داره که ما نمیدونیم

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂