2777
2789
عنوان

خانما کمک 😓روی دستام جای تیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 167 پست
عکسو نگا کن اصلا خیلی زیادن

چاره ای نیست عزیزم غیر لباس استین بلند

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ اسی جیگرم اتیش گرفت چجوری اینکارو کردی باخودت  منم چن باری اینکارو کردم و جاش مونده ولی نه ...

دقیقا مال منم برای اسی رو که دیدم دیدم مال من خیلی خوبه

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
من میخام انجامش بدم ولی جوری ک دیگه واقعا بیدار نشم  البته هنوزم تصمیم نگرفتم💔

توروخدا اینکارو نکن 

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست💛💎میشه یه صلوات بفرستین زودتریه کار خوب واسه شوهرم پیداشه بریم سرزندگیمون🥺خسته شدم😭
من میخام انجامش بدم ولی جوری ک دیگه واقعا بیدار نشم  البته هنوزم تصمیم نگرفتم💔

منم میخوام ببینم چه اتفاقی میوفته 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
چاره ای نیست عزیزم غیر لباس استین بلند

خونوادشون خیلی بقول معروف لاکچرین واسه تفریح میرن امریکا و اینجور جاها 

منم پول ندارم فعلا یه لباس خوب بگیرم😑

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست💛💎میشه یه صلوات بفرستین زودتریه کار خوب واسه شوهرم پیداشه بریم سرزندگیمون🥺خسته شدم😭

استارتر

من دیدم کرم پودر هایی با کاور بالا ک پوست صاف صاف میشه

برندی مد نظرم نیس ولی کمی جست و جو کنی پیدا میکنی

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)
تصمیمم کلن همین بود  ولی توی سه روز از کجا تتو زن ماهر پیدا کنم😐

اسی تتو بزن کاور کن اگ هم ک مشکلی نداری بیخیال ...واسه عروسی خودت چیکار کردی؟

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
دقیقا مال منم برای اسی رو که دیدم دیدم مال من خیلی خوبه

کرم آلفا شنیدم خیلی خوبه و راحتم گیر نمیاد ولی میگن عالیه 

حتی سوختگی های خیلی شدید رو هم جاشون رو خوب میکنه

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰

چرا اینکارو با خودت کردی؟😥عزیزم واسه عروسی که چاره ای نیست آستین بلند بپوش یا کرم پودر بزن

بعدا برو دکتر شاید پمادی چیزی بده خوب بشه.مث رژودرم و این چیزا

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌