2777
2789

عین خواهرم میمونه  خیلی باهم صمیمی هستیم قیافش معمولیه ولی جذابه رشتش کاردانیه معماریه و شاعل نیست البته قبلا سرکار میرفت خاستگار خوبی اصلا نداره دنبال خاستگار لاکچریم نیست میگه قیافش فقط به دلم بشینه و خونه و ماشینم داشته باشه چون  شوهر خالم خودش خیلی پولداره و به هرکدوم ازبچه هاش بعد ازدواج خونه میده خیلی دوست دارم با یه پسر خوب ازدواج کنه هرکیم براش میاد اهل مشروب و سیگاره اینم بدش میاد

والا دیگه دوره زمونه این حرفا گذشته

😐

رسیدم در بیابانی که عشق از وی پدید آید... بیابد پاکی مطلق در او هر چه پلید آید                                        درآ ای جان و غسلی کن در ایندریای بی‌پایان... که از یک قطره‌ی غسلت هزاران داد و دید آید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر عاقله که بخاطر حرف مردم تن به ازدواج اشتباهی نداده

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

هر موقع قسمتش بشه شاهزاده سوار بر اسب سفید میاد..میخره کردن نداره مگه آیه قرآن که حتماااااا باید تا ۳۰ شوهر کرد و بچه دار شد

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

کدوم شهری ؟ مجازی اعتقاد داری ؟؟ معتبر میشناسم

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
کرجم تا حدودی اعتقاد دارم اگرم کسی پیدا شه ۱ سال باید رفت وامد کنن تا همو بشناسن اگر میشنلسی بهم. مع ...

سامانه ادم و حوا خیلی معتبر کانال هم سراغ دارم خواستی درخواست دوستی بده بفرستم. منم از این طریق ازدواج کردم هرجایی معتبر نیس اما اینا معتبر

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم