2777
2789
عنوان

زندگی گذشته

167 بازدید | 29 پست

سلام.دوستان کیا به زندگی گذشته اعتقاد دارن..ینی قبلا ما تو یه جسم دیگه زندگی کردیم .الان تو یسری تاپیکا خوندمش..میگن مثلا شما یه صحنه هایی یه اتفاقاتی تو زندگی الانت میبینی که انگار قبلا داشتی ....درسته؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای مثال میگه ممکنه قبلا زندگی کردی در یک جسم دیگه، تو زمان و مکان دیگه و الان بنابر رفتار و کردار زندگی گذشتت، زندگی الانت رو خدا برات ساخته

من یک زنم! به خاطر بسپار نقطه عطف و قدرت خلقت من هستم...من معجزه خلقتم!

زندگی نکردیم ولی اینارو دیدیم .خودمون فیلم زندگیمونو دیدبم و انتخاب کردیم الانی که هستیم باشیم

حالا بعضیا میگن که من هیچ وقت چنین شخصی که الان هستم رو انتخاب نمیکنم خب وقتی ما الانی که هستیمو انتخاب کردیم مسلما اگه تلاش کنیم ب خودشکوفایی میرسیم میشم همونی  که انتخاب کردیم....

و بعد این دنیا هم وقتی میمیریم دوباره از نو در جسم دیگه متولد میشیم، و زندگی بعدی پیشرفته تر خواهد بود دنیاش...و ما هم رفته رفته تکامل پیدا میکنیم تو این مسیرها

و بعد این دنیا هم وقتی میمیریم دوباره از نو در جسم دیگه متولد میشیم، و زندگی بعدی پیشرفته تر خواهد ب ...

یه چیز دیگه و وقتی بریم توی یه دنیای دیگه باز مثلا با همون پدرو مادرو برادر خواهر خواهیم بود بنظرتون یا نه

یه چیز دیگه و وقتی بریم توی یه دنیای دیگه باز مثلا با همون پدرو مادرو برادر خواهر خواهیم بود بنظرتون ...

بنظر من نه! چون همین فرضیه میگه بعضی انسانها برات آشنا هستن چون روحت ارتعاش روح اونا رو دریافت کرده که تو زندگی قبل باهم بودین

پس روح همدیگرو میشناسه نه جسم

ممکنه خونوادت هم تو زندگی های بعدی فقط برات آشنا باشن 

(همشون فرضیه هست)

بنظر من نه! چون همین فرضیه میگه بعضی انسانها برات آشنا هستن چون روحت ارتعاش روح اونا رو دریافت کرده ...

عزیزم بعد فوت بابام شدم یه مریضی که همش دنبال یه چیزیه که خودشم نمیدونه چیه چی میخواد...کلافه ام ..داغونم...پس ینی شایدم نباشه...

عزیزم بعد فوت بابام شدم یه مریضی که همش دنبال یه چیزیه که خودشم نمیدونه چیه چی میخواد...کلافه ام ..د ...

خدا لحظه به لحظه آرامش رو به دلت تزریق کنه

روح پدرت هم قربن شادی و آسایش

الان فکر میکنی بی هدفی؟

نذار بی هدفی رخنه کنه به وجودت

راهتو پیدا کن