2777
2789
عنوان

پلي كيستيك

67 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من پلي كيستيكم و٧ماهه اقدام ب بارداري كردم عكس رنگي دادم مشكلي نبود شوهرم مشكلي نداشت اين ماه نزديك پريدم سينه هام درد گرفته سوزن سوزن ميشه خيلي كمردردم داشتم اما امروز خيلي سوزن سوزن ميشد فشارش دادم يه قطره ترشح اومد قبلا پرولاكتين نداشتم براي پرولاكتينع يني اين علائم ؟ دوستان باتجربه كمكم كنيد خيلي استرس دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار همینجا خوندم یه خانومی گفته بود با اینکه عدد پرولاکتینش خوب بوده متوجه ترشح میشه و به دکتر که میگه متوجه میشه همون میزان کم فعال بوده و دارو استفاده میکنه باردار میشه 

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن
من یه بار همینجا خوندم یه خانومی گفته بود با اینکه عدد پرولاکتینش خوب بوده متوجه ترشح میشه و به دکتر ...

اره منم شنبدم اماهيچ وقت نداشتم اين ماه درچارش شدم و اينكه پرولاكتين يكي ازعلائمش توقف تخمك گذاريه ولي من تخمك دارم تعجب ميكنم چرا يدفه اينطوري شده احتمال داره كم باشه بقول شما درصدش ولي باشه اين ماه پريد بشم حتماازمايش ميدم ولي تواي هفت ماه انقدر خسته شدم تودكترا بودم ك خداميدونه

اره منم شنبدم اماهيچ وقت نداشتم اين ماه درچارش شدم و اينكه پرولاكتين يكي ازعلائمش توقف تخمك گذاريه و ...

وای عزیزم درکت میکنم خیلی خیلی سخته انشالله خیلی خیلی زود جواب میگیری💓

منم تنبلی دارم ۶ روز مونده ب موعدم سرگیجه دارم و کمی حالت تهوع ولی من همیشه سرگیجه دارم حالت تهوع هم از عوارض قرصمه امیدوار نیستم ک باردار باشم انشالله تو باشی

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
منم تنبلی دارم ۶ روز مونده ب موعدم سرگیجه دارم و کمی حالت تهوع ولی من همیشه سرگیجه دارم حالت تهوع هم ...

انشالله شماهم باشی مامان خانوم مهربون💓😜

منم تنبلی دارم ۶ روز مونده ب موعدم سرگیجه دارم و کمی حالت تهوع ولی من همیشه سرگیجه دارم حالت تهوع هم ...

والا ما پلي كيستكيا انقدر بايد انتظار بكشيم ك حتي اگر تموم علائم بارداري رو داشته باشيم ميگيم نه نيستيم انشالله هرچه زودتر هردومون بارداربشيم منم دقيقا شش ياپنج روز ب موعدمه