2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا از خوشبختیت کنار شوهرت مطمئنن نباشی هیچوقت بچه دار نشو چونکه حتما پشیمون خواهی شد

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
مامان من 21 سالگی خواهرمو به دنیا آورده خیلی پشیمونه...چندسالته؟

۲۳,

۵ سالم هست ازدواج کردیم صدای همه در اومده دیگه میدونی نمیخوام حرف بقیه باعث شه کاری بکنم 

هنوزم از اینکه دختر کوچیکمو نگه داشتم پشیمونم،خودش فرشتس ولی از وقتی اومده کل زندگیمون بهم خورده .هرکاری هم کردم سقط نشد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

تا از خوشبختیت کنار شوهرت مطمئنن نباشی هیچوقت بچه دار نشو چونکه حتما پشیمون خواهی شد

از اون نظر مشکلی نیست ،مشکل برای بعدشه ک خستم نکنه و پشیمون نشم و بگم کارای مونده داشتم

من که خیلی پشیمونم دیر اوردم. گاهی براش انرژی ندارم. در صورتیکه کلی با خواهرزاده هام بازی میکردم. من ۳۵ بچه اوردم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
من که خیلی پشیمونم دیر اوردم. گاهی براش انرژی ندارم. در صورتیکه کلی با خواهرزاده هام بازی میکردم. من ...

ن من میترسم  پشیمون شم بگم بازم می‌تونستم صبر کنم و از زندگیم لذت ببرم بعد میگم شاید خودش لذت های بیشتری رو بیاره

ن من میترسم  پشیمون شم بگم بازم می‌تونستم صبر کنم و از زندگیم لذت ببرم بعد میگم شاید خودش لذت ه ...

بچه عزیزه. من همش میگفتم دردسره. میگفتم وقتی بیاد نمیزاره برمبیرون و کلی انرژی باید براش بزارم. ولی بخدا وقتی میخنده دلم باز میشه. کلی از برنامه هام رو کنسل کرده. بخاطر کرونا و بچه کوچیک حبس شدم تو خونه ولی واقعا لذت بخشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بچه عزیزه. من همش میگفتم دردسره. میگفتم وقتی بیاد نمیزاره برمبیرون و کلی انرژی باید براش بزارم. ولی ...

منم همینارو میگم پس بیاد ایشالله دلمون وا شه😍🤗

از اون نظر مشکلی نیست ،مشکل برای بعدشه ک خستم نکنه و پشیمون نشم و بگم کارای مونده داشتم

نه گلم بچه شیرینیای خودشو داره عزیز میشه جوری ک خودتو فراموش میکنی بخاطرش

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
اخی چرا اخه

ناخواسته بود

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید