2777
2789

ببخشید سوراخ جدیده پیدا کردن.

وگرنه کلاس انلاین و مجازی شهریه‌ش عملا باید نصف یا ثلثِ شهریه کلاس حضوری باشه

رسیدم در بیابانی که عشق از وی پدید آید... بیابد پاکی مطلق در او هر چه پلید آید                                        درآ ای جان و غسلی کن در ایندریای بی‌پایان... که از یک قطره‌ی غسلت هزاران داد و دید آید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید سوراخ جدیده پیدا کردن. وگرنه کلاس انلاین و مجازی شهریه‌ش عملا باید نصف یا ثلثِ شهریه کلاس ح ...

آره منم تعجب کردم ولی میگه فرقی نداره همونکاری که تو کلاس انجام میدیم تو آنلاین هم انجام میدیم

آره منم تعجب کردم ولی میگه فرقی نداره همونکاری که تو کلاس انجام میدیم تو آنلاین هم انجام میدیم

اصلا از نظر منطقی و فیزیکی اینجوری امکان پذیر نیست. تو کلاس حضوری مربی/استاد اشکال - ضعفِ یه بچه کوچیک رو خیلی راحت تر برطرف میکنه درجایی که تو کلاس انلاین فقط امکان صحبت کردن توضیح دادن داره

تازه از اتاق خودش کلاس برگزار میشه. تا اموزشگاه نمیاد. خستگی و هزینه‌ی رفت‌وامد نداره. پُهَن راحتی منزل خودش رو داره

رسیدم در بیابانی که عشق از وی پدید آید... بیابد پاکی مطلق در او هر چه پلید آید                                        درآ ای جان و غسلی کن در ایندریای بی‌پایان... که از یک قطره‌ی غسلت هزاران داد و دید آید
چرا باید نصف باشه؟

دقیقا کامنت بالا برای استارتر ریپ زدم🌹

اصلا از نظر منطقی و فیزیکی اینجوری امکان پذیر نیست. تو کلاس حضوری مربی/استاد اشکال - ضعفِ یه بچه کوچ ...

حالا هزینه اش هم زیاده نمیدونم یاد میگره یا نه پسرم 4 سالشه

دقیقا کامنت بالا برای استارتر ریپ زدم🌹

توضیح تون درست نیست.

خب ما هم انلاین تو خونه هستیم هزینه و وقت نمیذاریم بریم اموزشگاه 

بعدم کیفیت کار و اشکال گیری و‌... فقط به استاد و تجربه و وجدانش بر میگرده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
حالا هزینه اش هم زیاده نمیدونم یاد میگره یا نه پسرم 4 سالشه

«به نظر من» واسه یادگیری موسیقی کلاس حضوری موثرتر وسریع‌تر یادگیری داره. میدونی اشکالاش احتمال زیاد توسط مربی گرفته میشه. نحوه‌ی دست گرفتن و استفاده‌ی ساز/ اشکالی که تو فهم نت ممکنه داشته باشه/ و....

مثلا کلاس زبان انلاینش باز منطقی‌تره. چون حضور فیزیکی تو کلاس توفیری با جلسه‌ی آنلاین نداره تقریبا

«به نظر من» واسه یادگیری موسیقی کلاس حضوری موثرتر وسریع‌تر یادگیری داره. میدونی اشکالاش اح ...

منم هرچی فکر می کنم می بینم اخه چجوری میتونه یاد بده انلاین چجوری قشنگ ببینه انگشتاشو کجا میزاره 

توضیح تون درست نیست. خب ما هم انلاین تو خونه هستیم هزینه و وقت نمیذاریم بریم اموزشگاه  بعدم ک ...

عزیزم من خودم هم معلم زبانم. کلاس انلاین تا چندماه پیش برگزار میکردم. دخترخاله‌م هم مربی موسیقی هست پیانو و مبانی موسیقی کودک تدریس میکنه. هردو قبول داریم که مثلا اموزش زبان انلاین فرقی با حضوری نداره اما برای دوره‌ی‌موسیقی واقعا از نظر منطقی هم یه ۲،۲تا ۴تای ساده است. کیفیت کلاس حضوری با کلاس آنلاینش زمین تا آسمون فرق داره...