2821
2789
عنوان

تمیزی خونه

139 بازدید | 11 پست

خانوما یه کمکی میخام

هرکسی که منظم و خونه داره خونش وتمیزی خونش رو نظمه.  خواهری کنه 😁بیاد یه راهنمایی کنه چطوری همیشه اشپزخونه اتاقا لباسا هال وپذیرایی تمیزه و منظمه

برنامه خاصی داره ایا؟؟؟؟🙄

هر روز نظافت داره ایا؟؟؟😊😛😛😛

کمک😍😍😍😁😄

🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هرچی بر میدارم سرجاش میذارم.تو اشپزخونم موقع اشپزی میام بیرون تمیز کردم اشپزخونه رو.پسرم بازی میکنه وسایلاشو جمع میکنه بعد بازیش.جارو هفته ای یه بار.گردگیری هرروز یا روز درمیان

من همین یه دونه ام!

هیچ کاری رو‌نمیذارم برای بعد ، مثلا ظرفها رو همون موقع بعد غذا میشورم ، اگه جایی لک بشه سریع پاکش میکنم و نمیذارم بمونه چرک‌مرده بشه ، گاز رو درست بعد پخت غذا و گاهی حین پخت غذا تمیز میکنم ، جارو برقی هر روز میکشم ، لباسها رو وقتی از روی رخت پهن کن جمع میکنم همونجا تا میکنم و‌میذارم داخل کمد ، روبالشی هارو ماهی دوبار و متکاها رو ماهی یکبار میشورم ، پتو و پرده رو به موقع میدم خشکشویی و ...

ضمنا سرخ کردنیها و پخت خورشت رو اصلا تو اشپزخونه انجام نمیدم ، تو تراس گاز گذاشتم اونجا میپزم تا اشپزخونه روغن نگیره 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
افرین بتو میگن کد بااانوو 

قربانت ، نامرتبی و کثیفی اعصابم رو خرد میکنه و کلافه میشم 

من خودم تمیزومرتبم ولی دوتادختردارم بشدت شلخته وبی نظم ..خونمون تمیزنمیمونه خستم 

خواهرمنم مثل شماست و کاملا درکتون میکنم ، دائما در حال تمیز کردنه ولی همسر و بچه هاش خونه رو به هم‌میریزن ، چهار بچه ی نامرتب و ویرانگر داره

من دو تا بچه کوچک دارم و پاره وقت شاغلم خیلی هم رو نظم و تمیزی حساسم چون فرصتم کمه سعی میکنم تمیز نگه دارم تا هر روز تمیز کنم 

نثلا بعد از هر آشپزی گازو دستمال میکشم برنج هم که آبکش کنم اول دستمال میکشن بعد دم میزارم همینطور هود رو دستمال نانو میزنم اینجوری اصلا چربی نمیگیره که بخوام برای تمیزیش وقت بزارم.دو بار در هفته جارو برقی میکشم و طی کلی بقیه روزها به بچه ها یاد دادم روی زیرانداز غذا و خوراکی بخورن و سریع میتکونم و اگر آشغال یا لکه باشه خمون لحظه با یه دستمال کوچک تمیز میکنم که پخش نشه تو خونه ظهر و شب قبل از خواب بچه ها هم یه حمع و جور سریع میکنم خونه رو کشوها رو بر اساس نوع و رنگ لباسها تا میکنم نیزارم اینجوری هر چیزی که میخوام راحت پیدا میکنم و اصلا بهم نمیریزه که بخوام مرتب کنم

از وقتی هم ویترینمو فروختم کار گردگیریم خیلی سبک شده یک شب در میون تو بیست دقیقه قبلداز خواب گردگیریم تمام میشه

دستشویی هم هر شب در حد ۷ یا ۸ دقیقه وقت میگیره شستنش