2777
2789
عنوان

برق

128 بازدید | 7 پست

سلام من تو یکشرکت خصوصی مناقصه کار می کنم، الین روزا که برق میره، سیستم ها قطع میشه و کارمندا از خیلی از کارهاشون میمونن!

اگه راه حلی به ذهنتون میرسه یا تو شرکتتون ازش استفاده می کنید به ما هم بگید ممنون!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ راه حلی به اندازه تولید برق خورشیدی نمیتونه موثر و مفید باشه ه چند هزینه اش بالا هست اما الان خود دولت داره در موردش وام میده نصب کنید و خودتون و راحت کنید

رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

سلام دخترها 🌸. این روزا که قیمت برق سر به فلک کشیده، من دارم جدی به فکر نصب پنل خورشیدی برای خونهمون میافتم. تازه فهمیدم غیر از اینکه قبض برق رو به صفر میرسونه، اگه خونهتون انشعاب داشته باشه، میتونید برق مازاد رو به دولت بفروشید و ماهیانه درآمد داشته باشید! 😍 برای مشاوره و طراحی سیستم با شرکت توسعه انرژی اکام ویرا صحبت کردم که کارشون تخصصیه. خیلی عالی و سر وقت راهنماییم کردن. هر کی دوست داره بدونه خونهش چقدر ظرفیت داره و هزینهاش چقدر میشه، با شماره ۰۹۲۰۶۲۰۶۹۶۴ تماس بگیرید. ضرر نداره که بپرسید!