2777
2789

همون دختره ک گف بابام میخاد بکشه منو؟

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دختره ک گف بابام میخاد بکشه منو؟

والا امقد میان پرتو پرت میگن ادم قاطی میکنه 

نامزدم مرده بعد ۲ روز نشده عکس با موهای رنگی و سرحاا میذاره .یکی میگ بابام میکشه منو و......

کنکور دارم لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید ک منم قبول شم و ب ارزوم برسم😔
والا امقد میان پرتو پرت میگن ادم قاطی میکنه  نامزدم مرده بعد ۲ روز نشده عکس با موهای رنگی و سر ...

الان منظورت منم!موهای رنگیم مال قبل فوتشه این اولا 

دوما دروغی ندارم عکسو فیلم گذاشتم دوستای نینی سایتیمم تصویری زنگ زدن بهش زهرا بودم دیدن 

چ حرفا میزنید بدشم دو روز نیس تقریبا دوماه شده فوت کرده

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

ادم چقد میتونه پستو حرومزاده باشه ک بخاد الکی بگه نامزدم فوت شده 

خجالت بکش حوصله کل کل ندارم 

سر جون ادما هیچ وقت دروغ نگفتم مختاری دوس داری باور کن دوس نداری نکن تمام