2777
2789

چقدر حروم خورن چقدررررر مفت خورن

دیشب یکم درجه حرارت بدنم بالا بود چون بارداری اولمه ترسیدم رفتم بیمارستان به هزار و یک بهونه ازمون پول کشیدن بیخودی

یعنی از هر چیز بیخودی و الکی بهونه پیدا میکنن برای پول گرفتن و استرس انداختن به جون بیمار

یه سرم زدم حالم خوب شد میخواستم بیام یه ماما از بخش زایشگاه فرستادن پایین میگه خانم چند سالته بارداری چندمته اسم پدرت چیه وچندتا سوال الکی بدون اینکه یه فشار بگیره یه دست به شکمم بکشه میگه از نظر مامایی مشکلی نداری برو هفتاد تومن پرداخت کن

میگم خانم شما الان دقیقا چکار کردی برا من که پول بدم میگه هیچی خودمون میدونیم برای بیمار کار خاصی نمیکنیم اما این روتین بیمارستانه...پولشم تو جیب خودشون میره برای من نیست 

ای خراب بشه این بیمارستانی که فقط فکرش تجارتشه و پول کشیدن به هر نحو

و لعنت به کشوری که این اوضاع بیمارستان خصوصیشه اونم بیمارستان دولتی که اصلا هیچ ارزشی برای بیمار قائل نیست و هیچ کنترلی نمیکنه

🌷

من ک همیشه میرم خصوصی راضی هستم

واقعاوقت میزارن برای بیمار

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیئت مدیرشم یه مشت دکتر مولتی میلیاردر تاجرن که اندازه سر سوزن نگران بیمارا نیستن فقط به چشم اسکناس میبیننشون

یه پیرمرد بنده خدایی اومده بود باید بستری میشد بهش گفتن شبی شش میلیونه

بیچاره پاشد رفت بره اگه تونست یه بیمارستان دولتی پیدا کنه که اونم با این اوضاع اصلا تخت خالی ندارن اونا

تو این مملکت پول نداشته باشی هیچ ارزشی برات قائل نمیشن

خدا نگذره از باعث و بانیاش انشاالله

🌷
ارام ارام ارامتر تازه اولشه انقدر خرج می کنه ادم تو بارداری بچه داری

اصلا مسئله خرجش نیست

اما خداروشکر از نظر مالی تو مضیقه نیستیم

مسئله اینه که تو این کشور همه پول زور میکشن از ملت هیچ نظارتی هم نیست

🌷

این ک میگن بیمارستان دولتی اصلا ب مریض نمیرسه دروغه محضه

من خودم پرونده بارداریمو تو دولتی تشکیل دادم ‌‌‌... مشاور تغذیه جدا گذاشتن برام ... مامای جدا ... دکتر هم ک جدا

کلاسای بارداری و اموزش شیردهی هم ک داریم 

هر سری هم میریم هر سوالی باشه رو باحوصله و مهربونی جواب میدن 

من چون سزارین میخام اگه دولتی قبول نکنه فقط واسه زایمانم میرم خصوصی

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
این ک میگن بیمارستان دولتی اصلا ب مریض نمیرسه دروغه محضه من خودم پرونده بارداریمو تو دولتی تشکیل ...

شاید تو شهرای مختلف فرق کنه

تو شهر ما با اینکه شهر بزرگیه حتی یه دکتر عمومی با مریض بقدری بد رفتار میکنه که احساس تحقیر شدگی بهت دست میده( اسم شهرم رو بخاطر اینکه میترسم شناسایی بشم نمیگم ولی بکی از کلان شهراس مثلا)

خوش بحال شما که تو شهرتون چنین بیمارستانی هست

هر چیزی که دیگران دیدن و تعریف میکنن چون شما ندیدی دلیل بر دروغ گفتنشون نیست.

🌷