2777
2789
عنوان

ای کاشششششش

118 بازدید | 16 پست

ای کاش ایندم خوب باشه مثل گذشتم نباشع .

و ای کاش میشد تو اینده سفر کرد خوبی ها و بدی های اینده رودیده میشد و موفقیت هاو شکست هاشو میشد دید 

و ای کاش براورده شدن آرزو هارو میشد دید 

اما امکان نداره😔😪

اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره این دوره اینطوریه

وقتی طرف 50 سالشع دختره 25 سالشع زنش شده 

خوب معلومه قدرت پوله  دیگه 😂

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
وقتی طرف 50 سالشع دختره 25 سالشع زنش شده  خوب معلومه قدرت پوله  دیگه 😂

یا خدااااا

این دیگع چیه😳

یا خدااااا این دیگع چیه😳

یا خدا نداره دیگه طرف دکتر بوده پول داشته از دختره خاسگاری کرده طرف نه نگفته🤣🤣👌 العانم زنو شوهرت تو کرمان شهر خودمون اینو گفتم که قدرت پول ببیتی

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
یا خدا نداره دیگه طرف دکتر بوده پول داشته از دختره خاسگاری کرده طرف نه نگفته🤣🤣👌 العانم زنو شوهرت ...

هـــــــــــــــــــه 

زندگیت رو پاپول نمیشه جور کرد 

حتما طرف ب خاطر ک پول دار بوده باهاش ازدواج کرده عجبااااا😐

هـــــــــــــــــــه  زندگیت رو پاپول نمیشه جور کرد  حتما طرف ب خاطر ک پول دار بوده باه ...

منم همین میگم خوب  پول بوده که رفته زن  یه شوووو شدع😂😂 یعنی خاککککک بخدا خاک سن و زندگی و دختریت بدی واسه پول 

منم همین میگم خوب  پول بوده که رفته زن  یه شوووو شدع😂😂 یعنی خاککککک بخدا خاک سن و زندگی ...

یعنی خود دختر خواسته یا کار خوانواده شه😐

یعنی خود دختر خواسته یا کار خوانواده شه😐

هم دختر هم خانواده وقتی طرف اومده خاسگاری خوب سنو سال مشخصه دیگه 😐😐 چون تحصیل بالا داشته دکتر بوده 🤣🤣🤣👌 زن جووون تر از خودش میخاس بگیره 

و گرف لامصب خدایش پولو ببین