2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 35 پست

زنگ بزنی بهتره 

کادوهاتم نمیخواد پس بدی اون زمان برای تو و به نیت تو خریده کار چیپیه پسشون بدی 

عکساتم هرکار کنی پاک نمیکنه بیخیالشون شو هیچ غلطی نمیتونه بکنه باهاشون. اگه بگی روشون حساسی بدتر لج میکنه پاک نمیکنه ولی اگه ب روش نیاری خودش ببینه کات کردی عکسارو پاک میکنه خودش خود جوش

چرا با کسی که دوستون نداره اینجوری دوس میشید که آخرش این بشه 

نشانه های دوست داشتن رو توش پیدا کرده بودم

ولی خب غرورشو بیشتر دوست داره 

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسا رو که بگی پاک کن ممکنه باز نگه داره پس الکی نگو و حساسیت نشون نده، کادوهام که اسمش روشه کادو بوده و مال خودته شماهم ممکنه به اون چیزایی هدیه داده باشی ، فقط می مونه سیم کارتت که بنامت بزنه باز فقط اینو درخواست کن و پیام بده درخواستتو بگو

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!
هیچ واکنشی نشون نده.مطمئن باش با عکسا کاری نمیکنه فکر میکنه دنبال اینی آشتی کنی 

اخه میخواموگوشیمو بزنه ب نامم چند ماه دیگه لازمم شد نرم سراغش

تو از کجا میدونی دوسش نداره دلیل اینکه تموم کردن این نیست ک همو دوست نداشتن

خخخ باشه خانوم اکی

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
گوشیت به اسم خودش گرفت پ. شمام  خیلی راحت زنگ بزن بهش بگو

چون گوشیم مشکل داشت اون یکم از گوشیم سر در میورد یه جا سیم کارتیش فعال نمیشد اونم درست کرد

عکسا رو که بگی پاک کن ممکنه باز نگه داره پس الکی نگو و حساسیت نشون نده، کادوهام که اسمش روشه کادو بو ...

اره اینطوری بهتره🤔

چیشد🤕

عزیزم خداروشکر یه دختر دیدم تو این تاپيکا عزت نفس داشته باشه بهت افتخار میکنم بقیه میان میگن چجوری بر میگرده چیکار کنم برگرده یعنی میاد ???

به خودم قول میدم برای هر چیزی یک بار غصه بخورم
نشانه های دوست داشتن رو توش پیدا کرده بودم ولی خب غرورشو بیشتر دوست داره 

خوب وقتی یه پسر غرورش بیشتر از طرف مقابلش دوس داشته باشع دیگه عیانه دوس داشتنی در کار نبوده و نیس

آدم بخاطر کسی که دوسش داره و عاشقشه غرور میزاره کنار بخاطر اون فقط نه اینکه جبهه بگیره 😂

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
عزیزم خداروشکر یه دختر دیدم تو این تاپيکا عزت نفس داشته باشه بهت افتخار میکنم بقیه میان میگن چجوری ب ...

تا پیکای قبل منم تا دیروز همین بود ولی سختش یک ماه بود که دیگه برام تموم شد و نمیزارم همچین پسری حتی اگه دوسم داشته باشه هی با رفت و آمد هاش اذیتم کنه 😃

تا پیکای قبل منم تا دیروز همین بود ولی سختش یک ماه بود که دیگه برام تموم شد و نمیزارم همچین پسری حتی ...

آفرین خودم دوسال سر یه نامزدی سنتی که بهم خورد خودمو بیچاره کردم

به خودم قول میدم برای هر چیزی یک بار غصه بخورم
خوب وقتی یه پسر غرورش بیشتر از طرف مقابلش دوس داشته باشع دیگه عیانه دوس داشتنی در کار نبوده و نیس آ ...

پارسال بعد از یکماه برگشت و اصرار در اصرار که برگرد😊

آفرین خودم دوسال سر یه نامزدی سنتی که بهم خورد خودمو بیچاره کردم

آخیی گلم تو سنتی که وابستگی نیست چقدر طول کشیده با خودت کنار بیایی🤕