2777
2789
عنوان

چقدر پَست آخه؟!!!!

6684 بازدید | 48 پست

هر چی دوستان میگن کارش نداشته باش.

چکش نکن.

خب نمیشه!

وقتی میبینم تو گروهی که مربوط به تامین دارو هست عضوه، رفته پروفایل هایی که عکس زن هست رو چک می کنه، قیافه زنها رو به چشم هرزگی نگاه می کنه، که زن صیغه ای بلکه از اون تو پیدا کنه ، یه تهوع شدیدی میگیرم.

خدایا من چجوری تونستم تا حالا با این موجود کثافت زیر یه سقف باشم🤢🤮🤧

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

منظورتون کیه؟ همسرتون😢

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منظورتون کیه؟ همسرتون😢

بله

نمیدونم همسر من؟ همسر اون؟ همسر کی هست دقیقا!!!

بله نمیدونم همسر من؟ همسر اون؟ همسر کی هست دقیقا!!!

اخییی. خداصبرت بده😢

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

گروه تامین دارو؟چه ربطی داشت؟🙄

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
چقدر مردا بد شدن...

آخه مگه خودشون ناموس ندارند؟!!!

نمیترسند همین مار رو کسی با دختر خودشون بکنه؟؟

گروه تامین دارو؟چه ربطی داشت؟🙄

همین دیگه

میگم یعنی انقدر یکی هار شده باشه، تو گروه کاری هو دنبال هرزگیه

همین دیگه میگم یعنی انقدر یکی هار شده باشه، تو گروه کاری هو دنبال هرزگیه

ای بابا😔عجب دنیای بدی😔

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
اخییی. خداصبرت بده😢

چه امضای عالیی

تو این محیط که به این عقاید به شدت حمله می کنند، خوب جرات کردی😘

چه امضای عالیی تو این محیط که به این عقاید به شدت حمله می کنند، خوب جرات کردی😘

خیلی ممنون عزیز🌺☺️

همین الان دلم شکست میخوام گریه کنم، 

تو چند تا تاپیک قبلم چالش حرف ناشناس گذاشتم 😢نمیدونین چیا که گفتن بهم🥺😭وحشتناکه