هفته هفتم بارداری هستم هفته ششم سونو شکمی انجام شد باوجود لکه بینی دکتر کفت قلب تشکیل شده شرایط جنین خوبه استراحت مطلق دادن دیشب بعد ده روز استراحت ک لکه بینی قط شد خون قرمز در لباس زیرم دیدم و الان هم لکه بینی دارم شیاف روزی سه تا میذارم . آیا دارم سقط میکنم ؟
اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامهدهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیخودی استرس نگیر،استراحت کن وشیاف بزن اگه داره بیشتر میشه برو بیمارستان یا پیش دکترت،منم اینجوری بودم نترس
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نه لکه بینی داری فقط باید استراحت مطلق باشی و شیاف بزاری سقط با درد شدید برای من شروع شد
لکه بینی هفته پیش بود لکه های ریز قهوه ای اما دیشب اندازه یک قاشق خون رقیق تو لباس زیرم اومد انگار دست آدم ببره اونجوری بعدش تبدیل شد ب لکه بینی دوباره
خیلی سخته استرس نداشته باشم شوهرم نمیدونی چقدر ذوق داره بعد ۶ سال ک ازدواج کردیم و دوتا سقط داشتم ا ...
میدونم سخته من انقدر گریه میکردم نفسم بند میرفت تاحالا که خداروشکر موندن ایشالا از این ببعدم میمونن برامون،شوهرمنم توتنها چیزی که تو عالم استرسیه بچه س،نشین به قبلی ها فکر کن ،یه چیزی گذشته وتموم شده الان هنوز چیزی نشده که!
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من ده روز از موعدم گذشته آزمایش نرفتم هنوز فقط بیبی گذاشتم مثبت بود...چندهفته برم تشکیل قلب?
دکترا بی بی چک تنها رو قبول ندارن،باید ازمایشتو ببری،زنگم بزن نوبت از دکترت بگیر،شلوغن
فردا میشم ۹ هفته،لکه بینی داشتم ورگه های قرمز تو شیش هفته، فعلابرطرف شده