2777
2789
عنوان

پسرم سویچای باباشو قایم کرده بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 4392 بازدید | 243 پست
رو در رو فش میده من دو روزه ک عمل کردم داد زدن بده واسم همینجور فش بهش میگم ساکت شو جواب نده انگار ن ...

راهش این نیست عزیزم

بچه ۶ ساله فحشو از کجا یاد گرفته؟؟؟

فردا بزرگتر بشه دستم روت بلند میکنه ها 

خاک تو سرت گه بچه ۶ ساله میزنی.دستت بشکنه.به جای این که هی کتک بزنی اون طفل معصوم رو خودت یه سر برو پیش روانپزشک برای خودت که بتونی مادرانه بچتو خوب تربیت کنی.کاشکی آدرستو داشتم زنگ میزدم اورژانس اجتماعی بیان بچتو ازت بگیرن.تو صلاحیت مادر بودن رو نداری.گاشکی بچت پبشم بود یه دل سیر نوازش و بغلش میکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعافازبعضیارونمیفهمم الان پسربچه۶ ساله ب مامانش میگه خفهشو خیلی خوبه؟بیان جواب بدن اونایی ک میگن ب ...

کتک زدن فقط لجباز ترش شده. 

اینجور موقع ها باید باهاش حرف نزنی 

کتک زدن جسمی جوابگوی تربیت بچه های امروزی رو نمیده 

راهش این نیست عزیزم بچه ۶ ساله فحشو از کجا یاد گرفته؟؟؟ فردا بزرگتر بشه دستم روت بلند میکنه ها&nbs ...

هیچ نمیزنمیش اما الان دیگه صدای همه رو در اورده بزرگتر نمیشناسه تو رو همه می ایسته

حاصل تربیت خودشه 

چه ربطی داره؟خودش یادداده بچش بگه خفه شو؟

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨
کتک زدن فقط لجباز ترش شده.  اینجور موقع ها باید باهاش حرف نزنی  کتک زدن جسمی جوابگوی ترب ...

عزیزم فکر نکنم کسی ب اندازه من حرف بزنه با بچه اش و قصه بگه هیچ تاثیر نمیزاره از بقیه حاضر جوابی رو یاد گرفته 

خیلی خیلی باهاش حرف میزنم با وعده اسباب بازی و بیرون رفتن و کلی چیزای دیگه ... نباید فش بده

اون بچس که فحش میده شما که بزرگی بی نهایت بی تربیت و بی عاطفه هستی.

کاشگی قبل از مادر شدن دو تا کتاب میخوندی

دختر منم همینه البته از قصد قایم نمیکنه باهاش بازی میکنه گم میشه تا وقتی که خودش پیدا کنه  وگرنه اسباب کشی هم کنیم پیدا نمیشه 

اصلا اهمیت نداره ه و کلی میخندبم 

۱۲ دهمین کاربری مشکلتون چیه گزارش میزنین

ماشا... خانمهایی که دم از سکوت و برچسب بد بودن به استارتر زدن، خودتون تونستید یه لحظه خود دار باشید و با کلمات زیبنده، استارترو متوجه اشتباه کنید، بعضی اوقات چه نصیحت کننده خوبی هستیم ولی به عمل برسه چون طبل تو خالی هستیم، در ثانی بچه ای کع بیرون میره واسه بازی و... بالطبع از همسن و سالاش یاد میگیره. 

واقعافازبعضیارونمیفهمم الان پسربچه۶ ساله ب مامانش میگه خفهشو خیلی خوبه؟بیان جواب بدن اونایی ک میگن ب ...

بچه ها الگو پذیر هستند . از بس به خودش گفتند بچه تکرار میکنه . در ضمن بچه  ها تا ۷ سال اول زندگی مثل پادشاه هستند . تو این سالها شخصیتشون شکل میگیره پس مواظب باشیم فردی توسری خور بار نیاریم .