2821
2789
عنوان

عموی عشقم

313 بازدید | 37 پست

سلام ب کمکتون نیاز دارم...

امروز عشقم به عموش ک مجرده پیشنهاد داد ک بیا باهم عقد کنیم تو دختر موردعلاقتو پیداکن اگه هم پیدا کردی ک چه بهتر و باهم عقد کنیم و دوتا وام ازدواج رو بگیریم و باهم ی مغازه پارچه فروشی باز کنیم ولی عموش جوابی بهمون نداد و انگار از فکر خوشش نیومده از طرفی هم عشقم ب این پولای وام نیاز داره تا کارشو راه بندازه عموش هم لیسانس گرفته و بیکاره و عشقم ترم اخرشه و یکی یا دوماه دیگه لیسانسشو میگیره باباش هم بهش گفته تا وقتی ک کار پیدا نکردی خبری از ازدواج و زن گرفتن نیس الان نمیدونیم چجوری عموشو راضی کنیم ک باهم عقد کنیم و وام ازدواجو بگیریم و باهم ی مغازه باز کنیم کمکم کنید و راه حل بدین ک چجوری قانعش کنیم

😂😂😂خو مگه زوریه

بیچاره عموی عشقت 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقت به عموش پیام داده بیا باهم عقد کنیم؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

نکنید این کارو، اگه این نقشه تون عملی بشه هر اتفاقی بیفته اونو از چشم شما میبینه تا آخر عمر :))))

"مرد هستم"                                                                                                                                                       تا حالا به این فکر کردید که ما اصلا مصدر گزاشتن یا افعالی مثل: گزاشتم، گزاشتی، گزاشت و... نداریم؟ پس چرا می‌نویسید بزار؟

برید چند تا امتیاز وام ازدواج بخرید منطقی تره چکار به اون بنده خدا دارید

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اولش فکر کردم میخواد با عموش عقد کنه😐

منم

سه بار خوندن تا دوزاری کجم افتاد😆

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

عقل تون  کامله ؟؟

فازتون چیه

بخاطر یک وامی که  شما لازم دارین  ایشون باید تند تند  یک دختر پیدا کنه  عقد کنه  وام  بده به شما ؟؟از کجا معلوم همسرش اجازه بده؟؟شاید برای وام خودشو شوهرش نقشه بهتری  بکشه؟؟

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون

شاید عشق عموی عشقت راضی نباشه با وام ازدواجش مغازه بزنید اونم آدمه ها

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 18 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز