2821
2789
عنوان

شلختگی خونه

370 بازدید | 32 پست

سلام در مورد شلختگی، کار ها وبرنامه ریزی خونه صحبت کنید چطوری به همه کارها می‌رسید چطور انرژی دارید شماهم زیاد با گوشی کار می‌کنید؟ زود خسته میشین؟ حال و حوصله دارید؟ از صبح زود جارو گردگیری میکنید؟ 

من بچه کوچیک دارم سریع خونه م بهم میریزه بعذ از چند بار جمع کردن دیگه حالشو ندارم خونه بهم ریخته میشه شبا تا صبح خوابم نمی‌بره اختلال خواب پیدا کردم فرداش دیر بیدار میشم زندگیم داره تکراری میشه شما از صبح بیدار میشین؟؟؟ 

منم دوتا بچه دارم خونه رو میکنم دسته گل نیم ساعت بعدش میشه آشغال دونی .الان جا باز کردیم خوابیدیم جا نبود تشک بندازیم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همینطور

گاهی جومیگیره خونه میشه دسته گل آخرشب داغون

شباخابم نمیبره روزام تاظهرخاب 

تاپامیشمم کاری کنم نینی شیرمیخاد

حس هیچی نیس همش خستم کسلم 

هیجانمیرم دلم خریدمیخاد نمتونم به خودم برسم

البته تنبلی از اوان طفولیت تووحودم نهادینه شده

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

من سه تا بچه دارم شوهرم هم سرکاره یکروز کامل مثلا صبح میره روز بعد صبح میاد ظهر ساعت یک یا دوازده و نیم بیدار میشم صبحانه میخوریم بعد ظرفارو میشورم نهارمو میپزم لباس میشورم حمام میرم بچهامو حموم میدم بعد عصر جارو میکنم گاز پاک میکنم ظرف نهار میشورم 

خدایا خستم 
یعنی بیخیالی طی کنیم شما هم همینطوری؟ 

سعی کن بعداز ظهر تا شب که میخوای بخوابی اکثر کاراتو بکنی اینجوری خیلی با ارامش میخوابی و صبحم پر انرژی بیدار میشی حتی نصف غذاتو بپز مثلا گوشتتو بپز صبح مخلفاتشو اضافه کن 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 🧡

من روزي دو سه بار جارو ميزدم ديدم فايده اي نداره ول كردم فوقش جارو نپتون ميكشم هر چند روز و هر دوهفته جاروبرقي ؛ گردگيري هم خيلي حساس بودم اما ديدم نميشه اونم ول كردم ؛ فقط خونه رو مرتب ميكنم با جارو و گردگيري كار ندارم 

[QUOTE=192120237]یعنی بیخیالی طی کنیم شما هم همینطوری؟ میدونی بستگی داره حوصله داشته باشم جمع میکنم نداشته باشم همین جوری می مونه الان ظرفا مونده گاز کثیف اتاق خوابا یه وضع ولی اومدم دارم مغزم و تخلیه میکنم آخر شبا بیشتر برای خودمم رمان ،بازی ،اینستا ،تلگرام ،نینی سایت  خسته هم که باشم کلا میخوابم