بچه ها من واقعا دودلم و نم چیکار کنم مبخوام به زندگی شروع کنم اما توش تردید دارم فقژ به خاطر خواهر نامزدمه که از بچه گی باهام اج بودو ازم ردش میومد اخلاق خیلی خیلی گندی داره و وحشیه واصن نمیشه باهاش سر کرد شوهرم نکرده و افتاده ته خونه ولی یه تا خواهرای دیگش ماهنا ماه عین خواهرامن این بد جنسه که میگم خیلی مخافه خیلی درحالی که ربطی هم بهش نداره اما دخالت میکنه در حالی که در رو رو.نامزدم قفل کرده تا نتونه بیاد باهام خرید عقد بابامم که به رور راضی شده دنبال بهانست که ابنا دارن دستش میدن من کاری هم باهاش هیچ وقت نداشتم نامزدمم چون 20سال اختلاف دارن نمیتونه خیلی چیزی بهش بگه اما به سیلی جانانه لهش زده بوده که تقصیر خودشم بوده خلاصه تهدید مبکنه و اذیتم مبکنه کلا مریضه نمیدونم میتونم ارامش داشته باشم لز دستش یا ن چون خیلی کم تاقتو و دل نازکم مبتریم در حالی که نامزدمو از لچه گی دویت دارم و نمبتونم ولش کنم کمکم کنید خاهرانههه لطفااا
اصلن نمیزاره باهاش حرف بزنم میدونی بالهره چش ادم که تو چشش میوفته اصن انرژی منفیه بدبختی نامزدمم هم ...
خب اینکه نامزدتم به خانوادش وابستس مشکله بزرگیه بهتره با نامزدت در میون بزاری که یا این موضوع رو حل کنه یا قیدتو بزنه اگه قاطعانه برخورد نکنی همینجوری باید تحمل کنیو صدات در نیاد