2777
2789
عنوان

خانما کمک😪

134 بازدید | 14 پست

سلام شبتون بخیر

بی‌زحمت هر کس میدونه جواب منو بده.. 

من عقد هستم و باکره.. روزه 8ام دوره پریود رابطه داشتم.. ینی 2 روز بعد پریودم.. میخواستم ببینم با پیشاب احتمال بارداری هست؟؟؟ اگه هست چه قرصی بخورم؟ لطفا هرکس اطلاعات دارهجواب بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دو سه روز اول بعد از اتمام پریودی احتمال بارداری خیلی بالاس

ولی احتمال بارداری با پیشاب خیلی کمه 

ممکنه اصلا بار دار نشده باشی

ولی برا اطمینان خودت میتونی قرض اورژانسی بگیری تا ۷۲ ساعت بعد رابطه تاثیر داره ولی بیشتر باشه نه دیگه

من همش قاطی میکنم 

باکره و مکرمه ؟؟

چی بودن اسماشون

گدوم یعنی دختره ؟؟ 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
خیلی عوارض داره؟ 

یکی دو بارش نه 

ولی بیشتر از 2بار در سال بخوری حاملگی خارج از رحم میاره 

این حرفو مامای تو مرکز بهداشت بهم زد و خیییلی هم تاکید داشت به اینکه بیشتر از 2 تا در سال نخورم.

یکی دو بارش نه  ولی بیشتر از 2بار در سال بخوری حاملگی خارج از رحم میاره  این حرفو مامای ...

وای خیلی میترسم😪

از طرفی هم میترسم نخورم...باز نمیدونم با باکره بودن و پیشاب و خارج از تخمک گذاری ممکنه یا نه😪