2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشحالی از بارداری؟ من خودم خواستم اما الان پشیمونم فک میکنم در حق بچه اول ظلم میکنم اما خیلیا میگ ...

اره عزیزم منم خودم خواستم بیشترم بخاطر دخترم که همبازی داشته باشه ولی بارداری اولم خیلی راحت بودم اینسری خیلی حالم بده وحالت تهوع وحشتناک دارم همش میگم اگه بارداری اولم اینطور بود دیگه حامله نمیشدم هرگز

ویارتون یکی بود؟اره خدایی سخته من میترسم فاصله بین منو همسرم زیاد بشه

نه دومی ویار نداشتم.اره دخترم خیلی اذیتم کرد شوهرم باهم یکی بدو میکنه کث بچه ها عصبی میشم اکثرا برای جیش و پی پی خیلی شوهرم بهش فشار میاره بچم عصبی کرده یا برای غذا خوردن ب این دومورد حساسه.حرص منم درمیاره.منم تو این بارداریم اذیت بیشتر شدم درسته ویار نداشتم جفتم پایین بود.فشار و سنگینی شکمم بیشتر بود ی طرف شکمم درد عضله شدید میگیره یهوی میمیرم و زنده میشم

اره عزیزم منم خودم خواستم بیشترم بخاطر دخترم که همبازی داشته باشه ولی بارداری اولم خیلی راحت بودم ای ...

منم خودم خواستم اما هی بغض میکنم میگم نکنه در حق بچم ظلم کردم

منم خودم خواستم اما هی بغض میکنم میگم نکنه در حق بچم ظلم کردم

نه عزیزم اصلا ناراحت نکن خودتو بچت که بدنیا اومد میشه همدم ومونس اون یکی تنهایی خیلی سخته اونم با این رفت وامد کم برا بچه جنسیتشون چیه ؟