2777
2789
عنوان

قبل از بچه دار شدن حتی فکرشم نمیکردم.‌..

| مشاهده متن کامل بحث + 81284 بازدید | 1183 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببین ۲ سالو نیمشه نصف شرایط داره چه میدونم چی کار کنم  موندم ولش کنم یا ادامه بدم

عزیزززززدلم الهی فدات بشم من 

شرابطتو با پوست و گوشتم حس کردم... 

مادر من هم ی بچه کوچیک داره و پدرم کمکش نمیکنه اصلا البته الان بزرگ شده... منم متاهل بودم کمکش نمیتونستم بکنم... 

ولی، اگ شوهرت کمک نمیکنه پس حقم نداره غر بزنه... هرموقع خیلی خسته شدی دست ب هیچی نزن غذا هم نپز تخم مرغ اپزو اینا درست کن... اگ میتونی یک هفته برو خونه مادرت تا انرژی بگیری یکم... راستی حتما قرص کلسیم و ویتامین دی بخور بچه شیر دادی این طوری شدی وگرنه من خواهرمو روزی صدبار ببرم دسشویی بعدم کمک مامانمم کنم خسته نمیشم چون تو مادری کم اوردی حتما ویتامین بخور... نقش همسرت چیه  تو زندگی؟ 

بیخیال خونه بشو بزار کثیف باشه خودتو اذیت نکن بیخودی 

الان کروناست مهمونم که نمیاد

والا دیسک کمر بگیری و مریض بشی هیچکس به دادت نمیرسه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

خسته نباشی گلم .واقعا خسته نباشی ‌.ولی این دوران هم میگذره همیشه اینطور نیست .سعی کن یه قانونهای رو بذاری و برنامه بچینی مشکلت حل میشه گلم

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
از صد درصد بنظرت چن درصد پرستار میگیرن ؟اونا که خوندارن شاید کمتراز یک درصد اونا که شاغلن شاید۲۰ درص ...

من کاری‌به بقیه ندارم خودم یبار دیگه خواستم بچه بیارم محاله تنها بزرگش کنم الانم شوهرم کمکم میکنه ولی خب سرکارن دیگه برای کسایی که بچه ندارن درک سخت بودن بزرگ کردن یه بچه سخته تحمل شب نخوابیدنا سروکله زدن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
آفرین هی به بچم میگن جیش نیکنی تو شلوارررررت؟😏

۲.۵ زود واسه از پوشک گرفتن ۳سال خوبه اونطور که دکتر...برای خودت دردسر بیخود تراشیدی🤦‍♀️

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

منم ی دختردارم ک سه سالشه هرکی میبینه میگه خیلی ارومه و... 

ولی خیییییلی بداخلاقه

اصن پیش هیییییچکسی غیرمنو باباش نمیره ب احدی مث مامانم وپدرشوهرمینا بوس نمیده بغلشون نمیره، انقدبمن میچسبه وبهم وابستس خسته شدم

فکرکن یروز با باباش رفته بیرون توکوچه ی مو تودستش بوده نگهداشته تابیاد خونه فقط بده بمن🤕

یروزم توکوچه یخمک خورده بود اشغالشو نداده بود عموش

عموشم گفته بود بنداززمین اینم گریه وزاری ک نههههه میدم مامان بندازه اشغالی😁

الان عکسای نوزادیشو نگامیکنم میگم چ زودگذشت

واقعا ما مادرا هیییچوقت لذتی از بچگی بچهامون نمیبریم بس ک خسته وداغونیم

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰

بله درست میگی منم همینم .تازه بایددائم چک کنم بچه هام همدیگرونزنن.دخترم موهای پسرمومیکشه .پسرم هم باپا ب دلو ورودش منم هرچی جیغ میزنم هیچ میشینم نگاه میکنم آخرسر دخترم بای بوس دعواروختم ب خیرمیکنه