من شوهرم بهم نفقه نمیده خونه مستقل نمیخره میگم ورودی خونه رو جدا کن به همین خونه قناعت میکنم میگه برو قانونی پیگیری کن میدونه من از این کارا نمیکنم ولی منم دیگه تحمل ندارم هر چی واسه خودمون میخره واسه خونه پدرشن میخره کلا خریداش جفتن..هر چی تو خونه خراب بشه مثلا وسیله برقی نمیره درستش کنه مگه با زور و دعوا .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه مفهوم ازدواج استقلال نیست ؟ چرا قبول میکنید برید توی خونه مشترک ؟
برای من خیلی جای سوال داره ؟!
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .
بخدا قبول نکردم من،گفت یک سال خونم اجاره دادم قرضمو بدم بعدش بریم شد ۴ سال زد زیر همه چی😭
میگفتی خوب یکسال دیگه هم خونه بابام میمونم ، من هدفم از ازدواج استقلاله .اگر قرار باشه کنار کسی بمونم ، کنار خانوادم هستم دیگه .
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .
میگفتی خوب یکسال دیگه هم خونه بابام میمونم ، من هدفم از ازدواج استقلاله .اگر قرار باشه کنار کسی بمون ...
دیگه نمیتونم هیچ کاری کنم،گفت میریم میریم عین بچه گولم زد تا اینکه زد و باباش فوت شد چند روز پیش چهلمش بود،حالا مادرش تنهاس و این میگه منو بکشی ام همه جا پیش مادرمم
دیگه نمیتونم هیچ کاری کنم،گفت میریم میریم عین بچه گولم زد تا اینکه زد و باباش فوت شد چند روز پیش چهل ...
چی بگم از قبلتر باید سفت میگرفتی
الان هم بذار یکم سرد بشه بعد از مشاور کمک بگیر