2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 52 پست
نفقه رو به زبون میارین تو زندگی اونم میگه برو قانونی پیگیری کن نکن این کارو من همیشه به خانم ها می ...

من مشکلی ندارم ولی اون یه برادر دیگه داره که پولاشو جمع میکنه واسه خودش اصلا با اینکه با خونواده شوهرم زندگی میکنه خرجشونو شوهرم میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی مشترک با هیچکیو دوس ندارم دوس دارم از کوچه میام خونه حیاط خودم خونه مستقل خودم باشه راحت نیستم ...

خب چنتا راهکار هست

عجب وقتی یک ادم دیگه ای میشی چقدر نگاها بهت متفاوته😂#لواشک_پاستیلی😊
باریکلا چه تفکر خوبی داری خدا سبد سبد بهت روزی میده چون هرکس نون قلبش رو میخوره

وختی ببینی به زور واسه تو خرج میکنه و اولویت اصلیش خونوده پدرشه و خرج خواهرشو میده و پول به این میده و به اون 

میگه هیچکاری نمیکنم خمینه ک هس..منم گفتم بخدا بهت پول میدم طلاهامو میدم ورودیو جدا کن دیگه ازت خونه ...

خب شاید خلق پدر و مادرش میگیره ک نمیکنه برو دم مادر شوهر و پدر شوهر رو ببین تا اونا بهش بگن بعد عملی میشه

عجب وقتی یک ادم دیگه ای میشی چقدر نگاها بهت متفاوته😂#لواشک_پاستیلی😊
زندگی مشترک با هیچکیو دوس ندارم دوس دارم از کوچه میام خونه حیاط خودم خونه مستقل خودم باشه راحت نیستم ...

منم همین مشکل رو دارم،خوش به حال اونایی که طعم مستقل بودن رو‌چشیدن😔

🌸🍀إنـَّکَ سـَـمیعُ الدُّعـــــاء...🍀🌸
خب شاید خلق پدر و مادرش میگیره ک نمیکنه برو دم مادر شوهر و پدر شوهر رو ببین تا اونا بهش بگن بعد عملی ...

من خیلی کم رو و خجالتی ام ..من از اول میدونستم اینقد زجر میکشم از همون اول میگفتم نمیام تا ورودی رو جدا نکنی