2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😔

88 بازدید | 18 پست

بچه هاخسته شدممممم از وسواس😭😭😭به خاطرش دانشگاهمو از دست دادم ،سلامتی ام رو به خطر انداختم ،کلی پول اب میدیم هر ماه،اعصابم داغووووووونه همش گریه میکنم دلم میخواد بمیرررم حسرت یه حمام ودسشویی راحت به دلم مونده😭😭😭😭😭دلم میخواد مثل قدیمم باشم 😔😔حس میکنم دیگه اون روزایی که میتونستم راحت زندگی کنم بر نمیگرده😔😔😭😭

بنظرم مشاور خوبه 

ان شاالله درست میشه

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم🥺 یه مشاور یا روانکاو برو 🌹🌹🌹

رسیدم در بیابانی که عشق از وی پدید آید... بیابد پاکی مطلق در او هر چه پلید آید                                        درآ ای جان و غسلی کن در ایندریای بی‌پایان... که از یک قطره‌ی غسلت هزاران داد و دید آید

تحت نظر نیستی عزیزم همسایه مامانم همین مشکلو داشت با دارو الان از اونور بوم افتلده

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
ی مدت بیخیال همه چی شو..مثلا حموم باخودت میگی  کثبفی همونجا بگو نه تمیزه.بعد بیخالش شو.کم کم از ...

امتحان کردم کلا بیخیالی نمیتونم تا ماه ها شده یادم میمونه تا نرم دوباره حمام راحت نمیشم

تحت نظر نیستی عزیزم همسایه مامانم همین مشکلو داشت با دارو الان از اونور بوم افتلده

نه فعلا عزیزم ولی دیگه تحملم تموم شده حتمااا میرم سراغ یه روانپزشک.منم داشتم زندگیمو میکردم عادی حتی شاید از اونور بوم افتاده یهو زندگیم بهم ریخت

نه فعلا عزیزم ولی دیگه تحملم تموم شده حتمااا میرم سراغ یه روانپزشک.منم داشتم زندگیمو میکردم عادی حتی ...

مشکل هست راه درمونشم هست توکل بخدا برو دکتر حتما خوب میشی عزیز دلم

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏