2777
2789
عنوان

توهین

190 بازدید | 27 پست

دوستان من ۲۲ سالمه بعد حدودا ۶ کیلو اضافه وزن دارن اونوقت ، چند وقت پیشا برادرم مارو غذا مهمون کرده بود ، ینی غذا از بیرون خرید و اورد که ما بخوریم.

من بودم و خواهرم و برادرم و مادرم، بعد من شروع کردم یکم برنج و جوجه برداشتم که بخورم ، اونوقت برادرم برگشت یهو گفت ؛این هیکل مزخرف چیه که برای خودت درست کردی ، داری با این هیکلت اینهمه برنج میخوری.

من میگم چه من بدبختم که دیگران باهام اینطور رفتار میکنن

ببخشید دلم پر بود گفتم اینجا تایپیک بزنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه شد اخه ادم بالاخره ممکنه یه زمانی یه چیزی از دستش در بره پیش میاد

از الان ب بعد نذار از دستت دربره واقعا بااین شرایط زندگیامون اضافه وزن میشه مایه دردسر سلامتی کاری اصلا ب زیباییشم نداریم

از الان ب بعد نذار از دستت دربره واقعا بااین شرایط زندگیامون اضافه وزن میشه مایه دردسر سلامتی ک ...

بله درسته

من خودم یه مدت متاسفانه خیلی حال روحیم خوب نبود و یه مقدار اشتهام زیاد شده بود

همین شد که این اتفاق افتاد

بایدم همینو میگفتم

باید میگفتی مگه قراره سوار تو بشم که زورت میاد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بزار بت روحیه بدم میتونی با حلقه زدن ۲۰دقیقه تو دو سه ماه کم کنی

بعدشم من۲۴سالمه ۳۰کیلو اضافه وزن دارم😂شبا پیاده روی کن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

حرف خوبی نزده،،،،اون موقع هم موقع مناسبی نبوده،،،عزیزم خودتو ناراحت نکن،،حق داری ناراحت باشی،،،،ولی بخاطر خودت وزن کم کن،،نه حرف این و اون دفعه بعد،ازغدایی که ایشون خریده نخور،،زیر منت هم نرو

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣