2777
2789
عنوان

بچه دوم

46 بازدید | 2 پست

ی پسره7ساله دارم دوس دارم یکی دیگه بیارم ولی خیلی دودلم چون هم پسرم امسال کلاس اول میره میترسم ضربه بخوره البته همسرم میگه حواسم بهش هست کمک میکنم و مشکل دومم اینه ک توی حاملگی ویارهای خیلی وحشتناکی دارم همش سرم و آمپول باید بزنم خیلی دودل و نگرانم نمیدونم چیکار کنم موندم البته نمیخام تفاوت سنیشون هم دیگع از این بیشتر بشه خیلی پشیمونم ک چرا زودتر اقدام نکردم😩

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

پسر منم می‌ره کلاس اول بدون برنامه ریزی باردار شدم پسرم خیلی خوشحالم و کلی کمکم می‌کنه 

منم بدویارم ولی پسرم درک می‌کنه اصلا اذیت نمیکنه 

مدرسه شم خیلی نزدیک ثبت نام میکنم انشالله مشکلی پیش نیاد منم نگرانم ولی شد دیگه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز