2777
2789
عنوان

کنکوری های 1400

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 56 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید من سال ۱۴۰۱ کنکور دارم 

از پایمم خیلی راضی نیستم ...مثلا اگررر پایم صفر صفر باشه میتونم تو فرصت باقی مونده رتبع زیر ۱۰۰۰ یا زیر ۵۰۰ بیارم ؟ 

واقع گرانه هااااا ... الکی و فقط در حد امیدواری ن   

ببخشید من سال ۱۴۰۱ کنکور دارم  از پایمم خیلی راضی نیستم ...مثلا اگررر پایم صفر صفر باشه میتونم ...

سلام عزیزم

چرا نشه

شما از الان تا آخر تابستون پایه هاتو قوی کن ، و از مهر هم برای کنکور بخون . 

اینجوری از بقیه هم جلو تر میوفتی

ببخشید من سال ۱۴۰۱ کنکور دارم  از پایمم خیلی راضی نیستم ...مثلا اگررر پایم صفر صفر باشه میتونم ...

من داداشم تیز هوشان میخونه و تو آزمونها زیر 300 میشه ، مدرسشون و داداشم تا 11 ام معمولی کار کردن ، سال کنکور جدی خوندن

اگر هر جا رو لازم داشتی ، خودم بهت یاد میدم، بعد امتحانات با هزینه ای که خودت بخوای ..

روش های کاریم هم خیلی متنوعه و به درد بخور

اگر هر جا رو لازم داشتی ، خودم بهت یاد میدم، بعد امتحانات با هزینه ای که خودت بخوای .. روش های کاری ...

خیلی ام عالی ... حتما بهتون خبر میدم 

خودم الان مشاور دارم . ولی خیلی رو مخم هست ... حس میکنم از فضای کنکور داره دورم میکنه ... پیگیری نداره وقتی ام حالا هم زنگ میزنه حس میکنم فقط به خاطر درس زنگ نمیزنه ...راجب همه چی فک میزنه اون لا به لا یه سوال راجب درسمم ازم میپرسه   من ۳۰۰۰ ساعت میشینم فکر میکنم کاش اینو میگفتم کاش اینو نمیگفتم ... چرا اون اینو گفت و ... یا بعد اتمام برنامم  برنامه نمیده من باید بدوام دنبالش ک برنامه بده بهم ... الانم ۴ روزه ک برنامه ندارم و نفرستاده برناممو ... اصلا دارم روانی میشم    و چون به شدت زودرنج هستم 

حس میکنم ی مشاور خانوم  و هم جنس خودم بردارم بهتره ...

شما ام خییییلی عالی تونستین قبول بشین تبریک میگم واقعا   

کنکور ۹۹ به شدت سخت بوده رتبه شدن و پزشکی اوردن هم کار هر کسی نبود تو سال ۹۹ 

من تا ۲۲ ام این ماه با این اقا هستم چون پولشون رو هر ماه ۲۲ ام پرداخت میکنم ...

من به این اقا ماهی ۱.۵ ملیون پرداخت میکنم ک در برابر خدماتی ک داره واقعا اضافی هست 

فقط یه برنامه مینویسه و حالا زنگ میزنه ک اونم من باید بدوام دنبالش ک اقا من ۱۰ روزه برنامه ندارم برنامه من چیشد .......... 

هزینه هم تا ماهی ۱.۵ میتونم پرداخت کنم ... 

حالا اگر براتون مقدوره من ۲۲ ام بهتون پیام میدم ک انشالله با هم ی صحبتی بکنیم      

خیلی ام عالی ... حتما بهتون خبر میدم  خودم الان مشاور دارم . ولی خیلی رو مخم هست ... حس میکنم ...

پس که اینطور ، ممنون که از خودت گفتی 

واقعا رفتار مشاورتون ، اونم با هزینه ای که میگیرن غیر اخلاقی هست .

*من هر هفته و منظم برنامه میدم 

*هر شب پیگیری و گزارش کار میخوام

*برای اینکه مطمئن شم واقعا برنامه رو اجرا کردید یا الکی میگید که درس خوندید ، ازتون آزمون میگیرم

*براتون پست ها و فیلم های انگیزشی و مشاوره ای میزارم

*تماس با دانش آموز

*تماس با اولیا

*تحلیل آزمون

*تکنیک های افزایش سرعت ، دقت ، تمرکز

*معرفی منابع مناسب شما

*پیگیری ساعت خواب و بیداری 

و....

اینا کار های مشاوره ای من هست .

همه صحبت هامون هم پیرامون کنکور و مسائلی هست که شما رو درگیر ذهنی نکنه

اگه جایی هم نیاز داشتید براتون فیلم درسی فرستاده میشه و مشکل گشایی میکنیم

ببین عزیزم . من فقط برنامه نویسی نمیکنم . من واقعا قصد دارم به دانش آموز کمک کنم ، از هر راهی که میشه . مثلا الان که به کنکور نزدیک هستیم و بچه ها استرس بیشتری دارن ، خارج از وظیفه کلی بهشون کمک میکنم که آروم شم . و یه نکته ای که خیلی برام مهمه جنبه آموزش شماست چون معتقدم وقتی شما تو درس خوب پیش میرید و طبیعتا خوب نتیجه میگیری، این خودش میشه انگیزه . نه این که من مشاور الکی بگم تو. میتونی و الکی انگیزه بدم  . و در این راه همه سعیم رو میکنم

خوشحال میشم از 22 ام باهم باشیم

اگه مایل بودید ، درخواست بدید ، شماره بدم خدمتتون 

خیلی ام عالی ... حتما بهتون خبر میدم  خودم الان مشاور دارم . ولی خیلی رو مخم هست ... حس میکنم ...

ضمنا من مثل بعضی ها برای موسسات و با تعداد شاگرد بالا کار نمیکنم. هزینه بیشتری میگیرم ، البته کمتر از مشاور شما . ولی تایم بیشتری رو براتون اختصاص میدم .