2777
2789
عنوان

کنکوری های 1400

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 56 پست
راستش در مورد رشتتون آگاهی ندارم ، اگه خودتون کمکم کنید ، براتون برنامه میدم

واقعا توقع ندارم درسای تخصصی کمکم کنید چون خیلی پیچیده و فرموله همش اونارو مشکلی ندارم واسه ی عمومی هام فیزیک،ریاضی، شیمی، عربی، زبان، دینی، ادبیات، با چند تا کتاب ک اونا فقط حفظیاته هستش کلا مشکل من رو ایناس

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
ممنونم عزیز دلم چقد تنوع 😍😍😍😍😍😍 با توجه به اینکه نصف درسامو خوندم و دوماهو نیم دیگه وقت دارم ...

راستش من هیچی از رشتتون نمیدونم ، ولی سعی میکنم ساعت مطالعه تونو بالا ببرم و انگیزه بدم که در نهایت بازدهی خوبی داشته باشید 

چرا دو ماه و نیم ، مگه تا کنکور 40 روز نمونده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اینکه از بیستم مشاوره میخام مشکلی نداره که کل درسامو تموم کرده باشم و با برنامه شما فقط رفع اشکا ...

نه عزیزم چه مشکلی .

هر جور که فکر میکنی بهتره.

فقط اگه نیاز به آموزش و .. داشتی اونو زودتر بهم بگی که من آماده کنم برات . چون تا حالا از رشته شما کار نکردم

نه عزیزم چه مشکلی . هر جور که فکر میکنی بهتره. فقط اگه نیاز به آموزش و .. داشتی اونو زودتر بهم بگی ...

نه عزیزم من نیاز به آموزش ندارم فقط از بیستم ایشالا درس های عمومیو تست کار کنیم اگه نیازه درس های عمومیمو کامل بهتون بدم؟ 

[QUOTE=192060370]نه عزیزم من نیاز به آموزش ندارم فقط از بیستم ایشالا درس های عمومیو تست کار کنیم اگه نیازه درس های عم ...[/QUOTE

سرچ کنم دروس عمومی کنکور رشته حسابداری ؟

میشه بگی دقیق چی سرچ کنم؟

[QUOTE=192060370]نه عزیزم من نیاز به آموزش ندارم فقط از بیستم ایشالا درس های عمومیو تست کار کنیم اگه ...

اذیت میشین اینجوری بزارین خودم بگم بهتون 

ریاضی 1 و 2، فیزیک، شیمی، فارسی 3،عربی 3،دینی 3،زبان 1و2،الزامات، کارگاه نوآوری، مدیریت تولید، اخلاق حرفه ای 

بسیار خوب شما  17 ام.به بعد بهم پیام بده . آیدی تلگرام بدم بهت و انشاءالله ادامه کارامون امر ...

عزیزم من تلگرام ندارم فقط، مشکلی نیست توی واتس آپ باشیم؟ 

بسیار خوب شما  17 ام.به بعد بهم پیام بده . آیدی تلگرام بدم بهت و انشاءالله ادامه کارامون امر ...

و اینکه رنج قیمت هاتونم بهم بگین ممنون میشم