2777
2789
عنوان

عشق مجازی

147 بازدید | 17 پست

سلام.وقت بخیر.من یه پسر ۱۷ ساله هستم کلاس یازدهم.من حدودا مهرماه سال ۹۹ بود که توی فضای مجازی عاشق شدم.توی این مدت خیلی سر همین قضیه آسیب دیدم از لحاظ روحی و روانی بخاطر بحثا و مشکلایی که پیش میومد.حتی به طرز وحشتناکی از درسم عقب موندم.تا اینکه دیروز تمومش کردیم.ولی دلم گیره.از دیروز خیلی حالم بده به حدی که امروز تب کردم و امتحانمم خراب کردم.

ایشون از یه شهر و استان دیگس.فاصله زیاده.لطفا راهنماییم کنین کمکم کنین،چیکار کنم؟به نظرتون اگه برگردم این رابطه سرانجام خوبی داره یا نه؟یا اگه خوب نیس چیکار کنم کنار بیام با این غم؟

ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چی بگم من خودم دخترم و 15سالمه و خودمم در رابطه هستم اما واقعا نکن برنگرد میدونم سخته میدونم تا چند وقت شاید حالت بد باشه ولی اقا پسر ببین عشق مجازی نمیشه ببین الان هرچی بگم تو کلت فرو نمیره خو چون میگی نه من عاشقش بودم اصلا همچین چیزی نیست شایدم من چون ی بار ضربه خوردم این طوری فکر میکنم اما مطمئنم عشق واقعیش زورکی پیش میاد بعد مجازی؟ 

ببین اینا همش علائم وابستگی الکی هستش

بعدشم بهش فکر نکن عکسی چیزی کادویی چیزی ازش داری بنداز دور پاکش کن شاید بگی نه بزا خاطره نگه دارم امع بدتر اذیتت میکنه خو؟ پس پاک کن ب درک ک کات کردین

درضمن اگه خیلی حالت بد میشه یه برگه بردار هرچی دلت پره بنویس یا خط خطی کنی واقعا کمک. میکنه و بدون عصن این رابطه ها بدتر گند میزنه تو زندگیت! منم الان فقد به عنوان چند دلیل نمیتونم رابطمو با رلم قطع کنم وگرنه کات میکردم چون الان هیچ عشقی واقعی نی

پسر بزرگی هستید و تصمیم خوبی هم گرفتید

ببینید اگر دوباره این رابطه رو شروع کنید ضررش بیشتر هست یا سودش؟

به اینم فکر کنید تا کنکورتون شروع نشه و سرکار نرید ازدواج حتی با همون دختری که دوست دارید هم براتون سخت میشه پس اگر ادامه بدید اولین ضررش همین میشه

هنوز تو جامعه نرفتید دانشکاه نرفتید معلوم نیست اگر رفتین هم شما و هم اون خانم هر دو به افراد دیگه ای دل نبندین

به نظرم این رابطه رو همینجور تموم شده بذارید و برید سراغ الویت های زندگیتون 

تفریحشُ بره دانشگاه ایشالا  الان وقت براش طلاست حیفه از بین بره

خو نه یه دوره ای هست تو سن ما که دوسداریم تفریح کنیم! نمیشه کلمون همش تو کتاب درس باشه که هرچیزی حدی داره ولی خو کنارش ادم یه تفریح هاتی هم داشته باشه اما به درسش ضرر نزنه 😉

خو نه یه دوره ای هست تو سن ما که دوسداریم تفریح کنیم! نمیشه کلمون همش تو کتاب درس باشه که هرچیزی حدی ...

چی بگم😂

ولی حتما درستونو جدی بخونین تو این سن هیچ خبری نیست جز درگیری فکری و وابستگی

ایشالا همتون موفق باشین🌹

ببین این دختر اگه تو نتونی خرجشو بدی بازم میخوادت؟

خب شما میگی عشقمه.ولی ببین عشق مهمه ولی مادیاتم مهمه نه درحد عالی ولی درحده شکم پرکردن اره.

تلاش کن برای ایندت که رفتی خواستگاری دختره .بهت زن بدن و دختره خودش بهت افتخار کنه

بعد عاشقیتم بکن

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

چی بگم😂 ولی حتما درستونو جدی بخونین تو این سن هیچ خبری نیست جز درگیری فکری و وابستگی ایشالا همتون ...

درسته.ولی الان بد جور داغونم.مث ی تیکه گوشت،بی جون و بی روح افتادم ی گوشی