2777
2789
عنوان

سیسمونیم کافیه

1316 بازدید | 123 پست

بچه ها من بچه دوم باردارم نصف بیشتر وسایل از بچه اولم دارم.مثلا سرویس خواب .گهواره.لباس.شلوار.حوله.حوله خشک کن.قنداق .پیش بند.جوراب.دست کش.کالسکه.تشک گاردار.تشک تعویض.پتو.سبد.شیشه شیر....حالا خودم ی تشک تعویض.پستونک.ساک.پتو دور پیج.اغوشی سوییسی.ی سرویس ۱۹تیکه.س دست لیاس شلوار .ی سرهمی.جوراب.کلاه .حوله کارترز برای دور پا.پارچه ملافه پسرونه برای روی تشک گهواره (پسرونه)گرفتم.البته شیشه شیرا براش سرشیر جداگونه میگیرم.کمدم دخترم داره .حالا پماد کالاندولا و پمپرز.وپوشک بزرگ و شرت بکبارمصرف و وسایل خودم اماده میکنم.بنظرتون کافیه.چیزی جا نمونده؟چیز اضافی نخریدم .بچه اولم دختره دومی پسر.چیزی برای نوزاد پسر لازم نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی یه روزی میشه منم سیسمونی بخرم 4ساله دارم گریه میکنم

چرا نشه ب حق پنج تن زودیییی نی نی بیاد گل

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

اره شیشه نو بخر ،منم بچه سوممه ،ولی واسه هر کدوم وسایل بهداشتی و شخصیشونو جدا جدا خریدم ،اغوشی سوییسی خریدی برو ی شیشه شیر ناقابل هم از داروخونه بخر خانوم گل

جز ب آغوش تو ،آرمگهی نیست مرا.....
اره سرویس خوابش صورتیه بیچاره    

الهی 😢 میگم حداقل تشک اش رو عوض کن یا ملحفه پسرونه بخر جلدش کن 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید