توروخدا کمکم کنید من ۴ ساله ازدواج کردم زندگی عاشقانه ای داشتم دیشب فهمیدم همسرم بایه خانم تو واتساپ صحبت میکنه موقع خواب بلاکش میکنه از وقتی فهمیدم داغونم اخه اصلا فکرشو نمیکردم خیلی هم بدش میاد گوشی چک کنم صبح چک کردم دیدم اسم پسر سیم کرده و من استوری رو دیدم خانمه گذاشته بود همسرم فهمید من نگاه کردم کلا بداخلاقی کرد ولی به روم نیاورد خانوما به نظرتون من چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تایم بیماری همسرم تو محل کارش زیاده از بیکاری با این خانم جت میکنه
همه چی از همین چتا شروع میشه ، بعد قر و غمزه میاد ، بعد تلفن ، بعد دیدار ، برو به مشاور بگو ، یه راه حل جلو پات بذاره وگرنه تو دلت میمونه ، اعتماد نداشتن ادم و میکشه ، یه زن و تبدیل به یه ادم روانی میکنه ، پس فردا انگ دیونگی و شکاکی میزنن ، همین مردای خطاکار ، اونوقت طلبکار بیا و درستش کن
ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
میدونی بنظرم زمونه ای خواهد اومد که یک زن رو انتخاب میکنن برای زندگی زن دیگرم برای چت کردن😶
خب عزیزم الانم دقیقا اینجور شده شوهرم میگه تو چیکار اون زن داری همه چی ک برات فراهم کردم پول دارم بهت میدم چیزی کم نداری اینم برای سرگرمی گذاشتم به همین راحتی
اگه زندگیش رو دوست داره باید غرور و این چرتو پرتا رو بذاره کنار و از کارشون سر در بیاره نه اینکه شوه ...
عذاب وجدان میدونی چیه ایشون میگه همسرم منو دوس داره خب شما فکر میکنید اگر همسرش با اون خانوم چت میکنه عذاب وجدان نمیگیره ؟اینو مطمئنم هر چی باشه از طرف اون خانوم هست که گیر داده به این آقا یا بخاطر شرایط مالیش هست یا هر چی