توروخدا کمکم کنید من ۴ ساله ازدواج کردم زندگی عاشقانه ای داشتم دیشب فهمیدم همسرم بایه خانم تو واتساپ صحبت میکنه موقع خواب بلاکش میکنه از وقتی فهمیدم داغونم اخه اصلا فکرشو نمیکردم خیلی هم بدش میاد گوشی چک کنم صبح چک کردم دیدم اسم پسر سیم کرده و من استوری رو دیدم خانمه گذاشته بود همسرم فهمید من نگاه کردم کلا بداخلاقی کرد ولی به روم نیاورد خانوما به نظرتون من چیکار کنم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
به هر حال باید این مشکل حل بشه.یا با مراجعه به مشاور یا با صحبت کردن.اگر هم قصد جدایی ندارید و فکر میکنید ایشون درست بشو نیست که اصلا به روی خودتون نیارید تا روشون به روتون باز نشه.
مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...
آخه با این اوصافی که شما میگید اصلا خیانت اثبات شده نیست.فقط یه ظن هست!
اول مطمئن بشید بعد عاقلانه و به دور از احساس تصمیم بگیرید.
مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...